Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik
Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik
Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik

Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik

172,99 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę ma Empik w cenie 172,99 zł

Przeszukaliśmy dużą ilość sklepów online w naszej bazie danych aby odszukać świetną ofertę dla Ciebie. Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik Grupo Erik z kategorii pamiętniki, dzienniki i listy kupisz w cenie 172,99 zł w sklepie Empik. Przedstawiona kwota 172,99 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Pamiętniki, dzienniki i listy

Opis Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik

Dziennik BTS na 2023-2024 rok Oryginalny i licencjonowany dziennik znakomity dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Twarda, zadrukowana fotografią okładka 176 stron z czytelnym kalendarium i miejscem na notatki Zamykany na kolorową gumkę 2 strony naklejek 2 zakładki Koperta na dokumenty Miejsce na dane właściciela Zeszyt doskonale sprawdzi się jako pamiętnik, dziennik, czy kalendarz do wpisywania ważnych dat i obowiązków. Zeszyt ma oficjalną licencję producenta. Wymiary: 14,8x21 cm

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik
Kategoria Pamiętniki, dzienniki i listy
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 172,99 zł
Najwyższa cena 172,99 zł
W bazie od 12.11.2023
Data aktualizacji 09.03.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Empik

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia historii zmian cen pozwala użytkownikowi na ocenę wartości towaru w czasie.

nie udało się nam zebrać archiwalnych danych na temat cen dla tego produktu. Proszę spróbuj ponownie później.

Recenzje / opinie

Twoja opinia jest dla innych istotna! Wyślij swoją recenzję tego produktu.

Na chwilę obecną brak recenzji Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik. Bądź pierwszym, który dodaje opinię!

Znalezione oferty w bazie

Ceny ofert dla Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik Grupo Erik, które są przedstawione poniżej, nie zawierają ewentualnych kosztów wysyłki. Przy wyborze miejsca zakupu produktu, zapoznaj się z reputacją sklepu i rozważ dodatkowy koszt związany z wysyłką. Co kilkanaście minut odbywa się aktualizacja listy propozycji cenowych.

  • Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik (idź do Empik)

    Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik Sklep on-line
    ★★★★★
    172,99 zł
    Kategoria w sklepie Empik: Pamiętniki, dzienniki i listy Grupo Erik

Produkty powiązane

Brak produktów podobnych dla Bts - dziennik a5 kalendarz 2023/2024 Grupo erik

Inne z kategorii Pamiętniki, dzienniki i listy

Brak innych produktów w kategorii Pamiętniki, dzienniki i listy
...