Czym jest Miłosierdzie?
Jakie ma atrybuty?
Jaki ma smak?
Czy można je jeść?
W tej nieznacznej książeczce wyjdziemy na spotkanie z Bożym miłosierdziem, wyobrażając je sobie jako gastronomiczne zestawienie pokarmów, które żywią. W ten sposób spróbujemy prześledzić smaki i doświadczenia Bożej miłości, wyszukując na kartach Biblii pewne elementy, które ukażą jej wyjątkowość. Postaramy się wychwycić z tych głównych części sens i smak dla naszego codziennego życia.
Jakie ma atrybuty?
Jaki ma smak?
Czy można je jeść?
W tej nieznacznej książeczce wyjdziemy na spotkanie z Bożym miłosierdziem, wyobrażając je sobie jako gastronomiczne zestawienie pokarmów, które żywią. W ten sposób spróbujemy prześledzić smaki i doświadczenia Bożej miłości, wyszukując na kartach Biblii pewne elementy, które ukażą jej wyjątkowość. Postaramy się wychwycić z tych głównych części sens i smak dla naszego codziennego życia.
Tytuł Receptura Miłosierdzia Autor Annamaria Corallo Wydawnictwo Wydawnictwo Księży Sercanów EAN 9788375193664 ISBN 9788375193664 Kategoria Literatura, Religia liczba stron 96 Format 180x110x50 mm Rok wydania 2015 Oprawa broszurowa