Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12
Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12
Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12
Podręczniki WSIP PODRĘCZNIKI

Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12

59,99 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę ma TaniaKsiazka.pl w cenie 59,99 zł

Przejrzeliśmy wiele e-sklepów w bazie danych Docero aby odnaleźć najbardziej korzystną ofertę specjalnie dla Ciebie. Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12 WSIP PODRĘCZNIKI z kategorii podręczniki kupisz w cenie 59,99 zł w sklepie TaniaKsiazka.pl. Kwota 59,99 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Podręczniki
  • WSIP PODRĘCZNIKI
  • 9788302211478

Opis Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12

Znany i uznany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 organizacja produkcji gastronomicznej. Pokazuje m.in.: zagadnienia związane z planowaniem produkcji potraw i napojów, w tym zaopatrzenia zakładu gastronomicznego, planowanie żywienia z użyciem programów komputerowych przy pracy zakładu gastronomicznego.

Omawia także podstawowe metody obliczania potrzeby na ascetycznce i półprodukty, kontrolę stanów magazynowych, zagospodarowanie zwrotów poprodukcyjnych i strukturę organizacyjną zakładu gastronomicznego. Spory nacisk kładzie na kontrolę produkcji potraw i napojów, w tym dokładnie omawia systemy GHP, GMP i HACCP. Prezentuje również zasady opracowywania receptur i kart menu, a także przyjazne dla środowiska sposoby zarządzania zakładem gastronomicznym. Publikacja skrupulatnie opisuje metody kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych.

Kolorowe schematy i wyodrębnione przykłady pomagają zrozumieć omawiane treści. Po każdym rozdziale znajdują się pytania i polecenia, które sprawdzają stopień opanowania wiedzy. Filmy instruktażowe przystępne pod kodami QR urozmaicą naukę trudniejszych partii materiału, a czytelna szata graficzna uprzyjemni naukę.



Autorzy: Opracowanie zbiorowe
EAN: 9788302211478
Głębokość: 10.000000
ISBN: 9788302211478
ilość stron: 296
Oprawa: Miękka
typ: Książki
Rok wydania: 2023
Szerokość: 170
Wydanie: 1
Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI
Wysokość: 242

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12
Kategoria Podręczniki
Marka WSIP PODRĘCZNIKI
ISBN 9788302211478
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 59,99 zł
Najwyższa cena 59,99 zł
W bazie od 09.08.2023
Data aktualizacji 26.04.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu TaniaKsiazka.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania historii zmian cen pozwala na podejmowanie przemyślanych decyzji zakupowych.

Nie udało nam się pobrać historycznych danych na temat cen dla tego produktu. Proszę spróbuj ponownie w późniejszym czasie.

Recenzje / opinie

Posiadasz ten produkt? Powiedz nam, co o nim sądzisz.

Nie mamy jeszcze opinii na temat Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12. Czy chciałbyś dodać pierwszą recenzję?

Znalezione oferty w bazie

Do kwot pokazanych niżej dla Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12 WSIP PODRĘCZNIKI nie wliczono ewentualnych kosztów dostawy. Zanim dokonsz zakupu, uzyskaj info o reputacji firmy i pamiętaj o możliwości ujawnienia innych kosztów. Aktualizacja listy ofert następuje co kilkanaście minut.

  • Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12 (w sklepie TaniaKsiazka.pl)

    Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12 Sklep on-line
    ★★★★★
    59,99 zł
    Kategoria w sklepie TaniaKsiazka.pl: Podręczniki WSIP PODRĘCZNIKI

Produkty powiązane

Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12
WSIP PODRĘCZNIKI

Inne z kategorii Podręczniki

TRANS-ATLANTYK OPRACOWANIE
Literat
...