Przyjemna, lekka i zabawna książka w stylu Jane Austen, "Bridget Jones" i "Seksu w wielkim mieście" ze smakowitymi potrawami w tle. Zoey Westwood jest utalentowaną trzydziestolatką. Mieszka w Nowym Jorku i prowadzi wraz z przyjaciółką Sally firmę cateringową - jej talent to gotowanie.
producent rozwija się korzystnie, choć Sally, urodzona biznesmenka, uważa, że nie dość prężnie. Ale życie osobiste głównej bohaterki nie wygląda tak różowo. Przyjemna, lekka i zabawna książka w stylu Jane Austen, "Bridget Jones" i "Seksu w wielkim mieście" ze smakowitymi potrawami w tle.
Zoey Westwood jest utalentowaną trzydziestolatką. Mieszka w Nowym Jorku i prowadzi wraz z przyjaciółką Sally markę cateringową - jej talent to gotowanie. Firma rozwija się poprawnie, choć Sally, urodzona biznesmenka, uważa, iż nie dość prężnie.
Ale życie osobiste głównej bohaterki nie wygląda tak różowo. Kontakty z matką są źródłem ciągłego stresu. Ostatnio przyjaciele, i nawet brat, jakby się od niej oddalili, a jej życie uczuciowe leży odłogiem.
Trzydziestka na karku, wszyscy znajomi zakładają rodziny albo przynajmniej posiadają partnerów, a ona - nic. Wszystko się zmienia, kiedy na horyzoncie pojawia się wybitny i zniewalający krytyk kulinarny, Matthew Ziegler.