przedstawiamy przepisy na bazie polskich owoców.
Wypróbuj pieczone udka kurczaka z jabłkami i sałatkę ze szpinaku, gruszki i sera pleśniowego, a na deser - koktajl śliwkowy na maślance. Przekonasz się, że owocowe trio współgra z każdym typym posiłku.
linia procesu: BOOK&COOK
ISBN: 9788377072202
Kod paskowy: 9788377072202
Rok wydania: 2018
Kod wydawcy: 61043
Miejscowość: Poznań
ilość stron: 112
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 14.0x20.0cm
Głębokość (mm): 10
Waga: 0.225
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Wypróbuj pieczone udka kurczaka z jabłkami i sałatkę ze szpinaku, gruszki i sera pleśniowego, a na deser - koktajl śliwkowy na maślance. Przekonasz się, że owocowe trio współgra z każdym typym posiłku.
linia procesu: BOOK&COOK
ISBN: 9788377072202
Kod paskowy: 9788377072202
Rok wydania: 2018
Kod wydawcy: 61043
Miejscowość: Poznań
ilość stron: 112
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 14.0x20.0cm
Głębokość (mm): 10
Waga: 0.225
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka