Zielone warzywa nie tylko fantastycznie wyglądają na talerzu – obecnie uważa się je za jedną z najzdrowszych grup towarów żywnościowych. Powinniśmy je zjadać kilka razy dziennie!
Oto prawie 130 pomysłów na zielone dania, które ułożyliśmy zgodnie z rytmem pór roku, tak byś mógł je przyrządzić z aktualnie dostępnych, najlepiej świeżych warzyw i owoców.
Sezon wiosenny rozpocznij świetną sałatką z zielonymi szparagami. Latem uracz się doskonałym chłodnikiem ogórkowym. Jesienią broń się przed przeziębieniem za pomocą faszerowanych cukinii, a zimą rozgrzewaj przepyszną wieprzowiną z jarmużem.
Smacznego!
ISBN: 9788327440044
Kod paskowy: 9788327440044
Autorzy: praca zbiorowa
Rok wydania: 2016
Kod wydawcy: 31157
Miejscowość: Ożarów Mazowiecki
liczba stron: 288
Oprawa: Twarda
PKWiU: 58.11.1
Format: 19.0x25.0cm
Głębokość (mm): 25
Waga: 1.045
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Oto prawie 130 pomysłów na zielone dania, które ułożyliśmy zgodnie z rytmem pór roku, tak byś mógł je przyrządzić z aktualnie dostępnych, najlepiej świeżych warzyw i owoców.
Sezon wiosenny rozpocznij świetną sałatką z zielonymi szparagami. Latem uracz się doskonałym chłodnikiem ogórkowym. Jesienią broń się przed przeziębieniem za pomocą faszerowanych cukinii, a zimą rozgrzewaj przepyszną wieprzowiną z jarmużem.
Smacznego!
ISBN: 9788327440044
Kod paskowy: 9788327440044
Autorzy: praca zbiorowa
Rok wydania: 2016
Kod wydawcy: 31157
Miejscowość: Ożarów Mazowiecki
liczba stron: 288
Oprawa: Twarda
PKWiU: 58.11.1
Format: 19.0x25.0cm
Głębokość (mm): 25
Waga: 1.045
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka