Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część I podręcznika obejmuje zagadnienia związane z anatomią i fizjologią zwierząt, żywieniem zwierząt i zoohigieną.
Podtytuł: Technik rolnik
ISBN: 9788361574781
Kod paskowy: 9788361574781
Autorzy: Praca zbiorowa
Redakcja: Rekiel Anna
Wydanie: 1
Rok wydania: 2014
Kod wydawcy: 42769
ilość stron: 248
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Głębokość (mm): 11
Waga: 0.458
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Podtytuł: Technik rolnik
ISBN: 9788361574781
Kod paskowy: 9788361574781
Autorzy: Praca zbiorowa
Redakcja: Rekiel Anna
Wydanie: 1
Rok wydania: 2014
Kod wydawcy: 42769
ilość stron: 248
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Głębokość (mm): 11
Waga: 0.458
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka