Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024
Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024
Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024
Kalendarze Beskidy

Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024

14,60 zł

Wyjątkowa okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję ma Empik w cenie 14,60 zł

Przeszukaliśmy wiele e-sklepów w systemie Docero aby odszukać najkorzystniejszą ofertę dla Ciebie. Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024 Beskidy z kategorii kalendarze kupisz w cenie 14,60 zł w sklepie Empik. Wyświetlona cena 14,60 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Kalendarze
  • Beskidy

Opis Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024

Kalendarze z imionami i bieżącą numeracją tygodni, papier kredowy, oprawione metalową spiralą. Kalendarium z miesiącem bieżącym i prezentacją poprzedniego i kolejnego. Każdy kalendarz wieloplanszowy posiada 13 efektownych zdjęć.

wymiary kalendarza: 29 x 50,5 cm
Powierzchnia pod nadruk: 29 x 8,50 cm

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024
Kategoria Kalendarze
Marka Beskidy
EAN 5906874897188
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 14,60 zł
Najwyższa cena 14,60 zł
W bazie od 08.11.2017
Data aktualizacji 17.04.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Empik

Historia cen

Funkcjonalność monitorowania historii zmian cen pozwala użytkownikowi na obserwację wartości produktu w czasie.

Na chwilę obecną nie mamy danych historycznych cenowych dla produktu Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Recenzje / opinie

Posiadasz ten produkt? Daj nam znać, co o nim sądzisz.

Nie znaleźliśmy żadnych recenzji dla Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024. Twoja opinia może być pierwsza!

Znalezione oferty w bazie

Przedstawione poniżej ceny dla produktu Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024 Beskidy nie wliczają w siebie ewentualnych wydatków związanych z wysyłką. Przed zakupem, pozyskaj informacje o renomie firmy i nie zapomnij o możliwości doliczenia kosztów powiązanych z przesyłką. Katalog sklepów jest cyklicznie uaktualniana, co kilka minut.

  • Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024 (oferta z Empik)

    Kalendarz wieloplanszowy BESKIDY W 3 Psy 2024 Sklep on-line
    ★★★★★
    14,60 zł
    Kategoria w sklepie Empik: Kalendarze Beskidy

Produkty powiązane

Inne z kategorii Kalendarze

Terminarz ola 2023 wiśnia
MICHALCZYK I PROKOP
Kalendarz trójdzielny 2024 Michalczyk i prokop spółka z o.o
Michalczyk i Prokop Spółka z o.o.
...