Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024
Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024
Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024
Kalendarze Beskidy

Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024

13,55 zł

Specjalna promocja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję ma Empik w cenie 13,55 zł

Przeszukaliśmy bazę e-sklepów w bazie aby wyszukać najkorzystniejszą ofertę dla Ciebie. Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024 Beskidy z kategorii kalendarze kupisz w cenie 13,55 zł w sklepie Empik. Cena 13,55 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Kalendarze
  • Beskidy

Opis Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024

Kalendarze z imionami i bieżącą numeracją tygodni, papier kredowy, oprawione metalową spiralą. Kalendarium z miesiącem bieżącym i prezentacją poprzedniego i kolejnego. Każdy kalendarz wieloplanszowy ma 13 błyskotliwych fotografii.wymiary kalendarza: 29 x 50,5 cm
Powierzchnia pod nadruk: 29 x 8,50 cm

    Specyfikacja produktu

    Specyfikacja Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024
    Kategoria Kalendarze
    Marka Beskidy
    EAN 5906874897218
    Aktualnych ofert 1
    Najniższa cena 13,55 zł
    Najwyższa cena 13,55 zł
    W bazie od 08.11.2017
    Data aktualizacji 17.04.2024
    Opinia użytkowników -
    Nasza recenzja -
    Rekomendacja sklepu Empik

    Historia cen

    Funkcjonalność monitorowania historii cen pozwala użytkownikowi na analizę wartości towaru w czasie.

    Przepraszamy, ale na chwilę obecną nie ma dostępnych danych o historii cen Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024 (Kalendarze).

    Recenzje / opinie

    Opinia użytkowników jest dla nas bardzo ważna! Dodaj recenzję tego produktu.

    Na chwilę obecną brak recenzji Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024. Bądź pierwszym, który dodaje opinię!

    Znalezione oferty w bazie

    Ceny ofert dla Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024 Beskidy, które zostały pokazane poniżej, nie obejmują potencjalnych kosztów dostawy. Przed wytypowaniem miejsca, gdzie dokonasz transakcji, zorientuj się w ocenach firmy oraz dodaj do ceny możliwy koszt dostarczenia. Katalog propozycji cenowych jest stale odświeżana co jakiś czas, około raz na kilkanaście minut.

    • Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024 (idź do Empik)

      Beskidy Kalendarz wieloplanszowy w 6 impresje 2024 Sklep on-line
      ★★★★★
      13,55 zł
      Kategoria w sklepie Empik: Kalendarze Beskidy

    Produkty powiązane

    Inne z kategorii Kalendarze

    Terminarz ola 2023 wiśnia
    MICHALCZYK I PROKOP
    Kalendarz trójdzielny 2024 Michalczyk i prokop spółka z o.o
    Michalczyk i Prokop Spółka z o.o.
    ...