Wszyscy, ciągle pytają mnie o przepisy! Co zrobić z jagnięciną? Czy znasz jakiś prawidłowy przepisy na ryby? Charlie ratuj, bo dziś wpada teściowa! Charlie – mam dziś kumpli na mecz – może wpadniesz? Pomocy, muszę przygotować: urodziny, chrzciny, 18-stkę, randkę etc., etc.
Odpowiadałem, spisywałem, a pytań wcale nie było mniej. Tak powstał mój „Imprezownik kulinarny” – Wasz kulinarny doradca na mocne okazje. Odnajdziecie w nim przepisy łączące międzynarodową i polską tradycję kulinarną, wykorzystujące powszechnie dostępne składniki, a nie te, których trzeba szukać w Internecie.
proste, ale smaczne potrawy, które może przygotować każdy. I choćby ten, kto nie czuje się bohaterem swej kuchni – dzięki nim - może zabłysnąć. Gwarantuję - będzie pysznie i przyjemnie. Biesiadujcie, spotykajcie się, zwolnijcie na chwilę tempo.
Oderwijcie się od telefonów i tabletów,cieszyć się rozmową i smakiem. Bawcie się gotowaniem, bo to świetny pomysł na spędzanie czasu i rozrywka. Charlie Daigneault