Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

70,71 zł

Specjalna promocja dla Ciebie!

Najlepszą propozycję ma MegaKsiazki.pl w cenie 70,71 zł

Przejrzeliśmy całą bazę sklepów online w bazie Docero aby wyszukać najbardziej korzystną ofertę specjalnie dla Ciebie. Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego z kategorii pozostałe książki kupisz w cenie 70,71 zł w sklepie MegaKsiazki.pl. Przedstawiona kwota 70,71 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe książki
  • 9788301194079
  • miękka
  • Piotr Lewicki
  • Wydawnictwo Naukowe Pwn
  • 468
  • 2017

Opis Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

" Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieprzerwanie zachodzą w nim zmiany, a także wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności oraz oferta kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.

Autorzy, posiadając na uwadze specyfikę tego sektora, przedstawili w podręczniku procesy powszechnie występujące w przemyśle spożywczym niezależnie od branży. Opisali charakterystyczne procesy jednostkowe stosowane podczas przetwarzania i utrwalania żywności, uwzględniając zagadnienie przenoszenia ciepła i masy. W dodatku omówili zasady działania urządzeń i aparatów użytkowanych w innowacyjnym przemyśle spożywczym.

Podręcznik asygnowany jest dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych, a także dla studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego. Jest w dodatku cennym źródłem wiedzy dla uczniów starszych klas szkół ponadgimnazjalnych o profilu chemicznym i gastronomicznym, a także osób uzupełniających wykształcenie w zakresie technice produkcji żywności."

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Kategoria Pozostałe książki
ISBN 9788301194079
Oprawa miękka
Autor Piotr Lewicki
Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe Pwn
Ilość stron 468
Rok wydania 2017
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 70,71 zł
Najwyższa cena 70,71 zł
W bazie od 28.08.2017
Data aktualizacji 08.05.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu MegaKsiazki.pl

Historia cen

Funkcja śledzenia historii zmian cen pozwala użytkownikowi na ocenę wartości produktu na przestrzeni czasu.

Przepraszamy, obecnie nie ma aktualnych informacji z historią cen Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego (Pozostałe książki).

Recenzje / opinie

Nabyłeś ten produkt? Powiedz nam, co o nim sądzisz.

Nie mamy jeszcze opinii na temat Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego. Czy chciałbyś dodać pierwszą recenzję?

Znalezione oferty w bazie

Wskazane poniżej ceny dla Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego nie wliczają w siebie ewentualnych wydatków związanych z przesyłką. Przed wyborem miejsca zakupu produktu, zapoznaj się z komentarzami o sklepie i weź pod uwagę dodatkowy koszt związany z przesyłką. Co kilka minut następuje aktualizacja listy sklepów z ofertami.

  • Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego (idź do MegaKsiazki.pl)

    Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego Sklep on-line
    ★★★★★
    70,71 zł
    Kategoria w sklepie MegaKsiazki.pl: Pozostałe książki

Produkty powiązane

Inne z kategorii Pozostałe książki

Brak innych produktów w kategorii Pozostałe książki
...