Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne
Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne
Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne
Podręczniki Magdalena Kaźmierczak

Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne

62,80 zł

Promocja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę przygotował TaniaKsiazka.pl w cenie 62,80 zł

Przejrzeliśmy bazę e-sklepów w bazie Docero aby odszukać najlepszą ofertę dla Ciebie. Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne Magdalena Kaźmierczak z kategorii podręczniki kupisz w cenie 62,80 zł w sklepie TaniaKsiazka.pl. Pokazana kwota 62,80 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Podręczniki
  • Magdalena Kaźmierczak
  • 9788302147180
  • broszurowa
  • Magdalena Kaźmierczak
  • WSiP
  • 248
  • 2014
  • szkoła średnia

Opis Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technice żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).

Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz charakterystyczne wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy wariant artykułu, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności użytecznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów typowo popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałówpozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, lecz także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i fotografie.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne
Kategoria Podręczniki
Marka Magdalena Kaźmierczak
ISBN 9788302147180
Oprawa broszurowa
Autor Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo WSiP
Ilość stron 248
Rok wydania 2014
Poziom nauczania szkoła średnia
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 62,80 zł
Najwyższa cena 62,80 zł
W bazie od 23.08.2017
Data aktualizacji 22.12.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu TaniaKsiazka.pl

Historia cen

Funkcja śledzenia historii zmian cen pozwala Ci na analizę wartości towaru na przestrzeni czasu.

Na tę chwilę nie posiadamy danych archiwalnych dotyczących ceny dla tego produktu. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia.

Recenzje / opinie

Opinia klientów jest dla innych niezwykle ważna! Wyślij swoją recenzję produktu.

Obecnie nie ma opinii dotyczących tego produktu. Pomóż innym klientom i podziel się swoją opinią.

Znalezione oferty w bazie

Ewentualne koszty dostawy dla Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne Magdalena Kaźmierczak nie zostały uwzględnione w cenach prezentowanych poniżej ofert. Zanim wybierzesz, gdzie zrobić zakup, koniecznie zapoznaj się z opiniami na temat firmy i zapoznaj sie z warunkami realizacji zamówienia. Odświeżanie katalogu sklepów z ofertami następuje co kilkanaście minut.

  • Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne (w sklepie TaniaKsiazka.pl)

    Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne Sklep on-line
    ★★★★★
    62,80 zł
    Kategoria w sklepie TaniaKsiazka.pl: Podręczniki Magdalena Kaźmierczak

Produkty powiązane

Inne z kategorii Podręczniki

TRANS-ATLANTYK OPRACOWANIE
Literat
Punktowce dla klas 4-6 Gdańskie wydawnictwo oświatowe
GDAŃSKIE WYDAWNICTWO OŚWIATOWE
...