Moja consulting Sprzedaż w gastronomii cz.1 - jan marek mołoniewicz - książka
Moja consulting Sprzedaż w gastronomii cz.1 - jan marek mołoniewicz - książka
Moja consulting Sprzedaż w gastronomii cz.1 - jan marek mołoniewicz - książka
Powieści Moja Consulting

Moja consulting Sprzedaż w gastronomii cz.1 - jan marek mołoniewicz - książka

76,41 zł

Wyjątkowa promocja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę przygotował TaniaKsiazka.pl w cenie 76,41 zł

Przeszukaliśmy wiele internetowych sklepów w systemie aby wyszukać najbardziej korzystną ofertę dla Ciebie. Moja consulting Sprzedaż w gastronomii cz.1 - jan marek mołoniewicz - książka Moja Consulting z kategorii powieści kupisz w cenie 76,41 zł w sklepie TaniaKsiazka.pl. Pokazana cena 76,41 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Powieści
  • Moja Consulting
  • 9788393944866
  • miękka
  • Jan Marek Mołoniewicz
  • Moja Consulting
  • 212
  • 2020

Opis Moja consulting Sprzedaż w gastronomii cz.1 - jan marek mołoniewicz - książka

W publikacji:- przygotowanie sprzedażowe lokalu- zarządzanie cenami- produktywne menu- efektywne promocje- psychologia sprzedażyProwadzenie lokalu gastronomicznego nie zawsze oznacza wysokie zyski z działalności.

Jeżeli chcesz, żeby twój lokal był dochodowym biznesem, potrzebnie sięgnij po ten poradnik. Dowiesz się z niego nie tylko, jak więcej sprzedawać,zwykle – jak więcej na sprzedaży zarabiać.Umiejętność sprawnej sprzedaży jest podstawą w każdym typie biznesu.

Książka, jak przewodnik w sposób uporządkowany poprowadzi Cię przez kluczowe obszary działania lokalu, o które musisz zadbać, żeby sprzedaż była jak skuteczna. Poznasz: najskuteczniejsze techniki sprzedaży sugerowanej i metody wykorzystywane w gastronomii do zwiększania rachunku u gości, sposoby wywierania wpływu, a także jak je produktywnie wykorzystać przy obsłudze gości i sprzedaży imprez.

Dowiesz się, jak: dostosować i zaaranżować lokal,nakłaniał do kupowania, przygotowywać menu – zarówno od strony oferty, jak i prezentacji wizualnej,produktywnie wspomagało cykl sprzedaży, ustalać i ukazujeć ceny,nakłaniały do zakupu, prezentować dania, jakiej zastawy i sztućców używać, żeby wpływały na większe zamówienia, tworzyć zyskowne promocje, nauczysz się je budżetować i rozliczać, szkolić i motywować personel pod kątem sprawności sprzedaży.Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu lat pracy autora w firmach gastronomicznych,.

a jego doświadczenie akademickie i praca w charakterze doradcy biznesowego są dopełniającą gwarancją, że przedstawione rozwiązania i wiedza oparte są na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzone na polskim rynku.

Autor prowadzi szkolenia, pracuje z klientami, wykłada zarządzanie gastronomią w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, a zdobytą przez lata wiedzę przekazuje w autorskich poradnikach. Obala w nich gastronomiczne mity, dzieli się historiami wziętymi z życia i z zasady prezentuje, jak wykorzystać wiedzę do rozwoju biznesu i zyskownego działania.

„Sprzedaż w gastronomii" to trzeci poradnik tego autora po „Ciemnej stronie gastronomii" (2014) i „Menedżerze gastronomii" (2017).Poradnik polecają praktycy rynku gastronomicznego:Książka, która zainspiruje cię do patrzenia na restaurację jak na przedsiębiorstwo, które ma przynosić zysk.

Autor jest jednym z niewielu w Polsce specjalistów z zakresu gastronomii łączących ogromną wiedzę akademicką z zakresu sprzedaży i marketingu z praktyką gastronomiczną. W poradniku wskazuje nie tylko jak sprzedawać, lecz też jak zarabiać w gastronomii, a nie jest to jednoznaczne.Malka Kafka – założycielka sieci roślinnych restauracji Tel Aviv by Malka, laureatka nagrody „Restaurateur of the year"wydajna sprzedaż to jedna z najważniejszych umiejętności w gastronomii, która potrafi zdecydować o sukcesie albo niepowodzeniu przedsięwzięcia.

Dlatego ewidentnie warto zainwestować w wiedzę zawartą w tej książce. Polecam!Piotr Popiński – ekspert rynku gastronomicznego, właściciel restauracji Elixir aby Dom Wódki, Czerwony Wieprz i Folk Gospoda, a także The Roots Bar & More

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Moja consulting Sprzedaż w gastronomii cz.1 - jan marek mołoniewicz - książka
Kategoria Powieści
Marka Moja Consulting
ISBN 9788393944866
Oprawa miękka
Autor Jan Marek Mołoniewicz
Wydawnictwo Moja Consulting
Ilość stron 212
Rok wydania 2020
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 76,41 zł
Najwyższa cena 76,41 zł
W bazie od 29.09.2020
Data aktualizacji 05.01.2025
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu TaniaKsiazka.pl

Historia cen

Funkcja śledzenia historii zmian cen pozwala Ci na porównanie wartości produktu w czasie.

Na tę chwilę nie posiadamy historycznych danych dotyczących cen dla tego produktu. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia.

Recenzje / opinie

Opinia użytkowników jest dla innych bardzo istotna! Wyślij swoją recenzję tego produktu.

Nie znaleźliśmy żadnych recenzji dla Moja consulting Sprzedaż w gastronomii cz.1 - jan marek mołoniewicz - książka. Twoja opinia może być pierwsza!

Znalezione oferty w bazie

W cenach ofert dla Moja consulting Sprzedaż w gastronomii cz.1 - jan marek mołoniewicz - książka Moja Consulting, prezentowanych na poniższej liście, nie uwzględniono możliwych kosztów wysyłki. Zanim wskażesz miejsce zakupu, zapoznaj się z oceną firmy i uwzględnij koszt wysyłki/dostawy. Katalog propozycji cenowych jest regularnie odświeżana, co kilka - kilkanaście minut.

  • Moja consulting Sprzedaż w gastronomii cz.1 - jan marek mołoniewicz - książka (oferta z TaniaKsiazka.pl)

    Moja consulting Sprzedaż w gastronomii cz.1 - jan marek mołoniewicz - książka Sklep on-line
    ★★★★★
    76,41 zł
    Kategoria w sklepie TaniaKsiazka.pl: Powieści Moja Consulting

Produkty powiązane

Sprzedaż w gastronomii cz.2
Moja Consulting

Inne z kategorii Powieści

Direkt plus 3b. zeszyt ćwiczeń
Lektorklett
Pioneer c1/c1+ b wb mm publications
MM PUBLICATIONS
...