Warzywa strączkowe coraz częściej goszczą na naszych stołach. Fasola, groch, soczewica, ciecierzyca i bób to świetne nasiona, z których można wyczarować niemało potraw. Warto poznać ich odmiany i dowiedzieć się, do czego można je użyć. Polecamy przepisy na różnorodne potrawy ze strączków: zupy, sałatki, dania warzywne, dania z mięsem i rybą. Nie rzucaj grochem o ścianę, lecz ugotuj coś pysznego!
- Ciężar: 1,065
- Format: 22.0x27.0cm
- ISBN: 9788327464446
- Języki: polski
- Kod wydawcy: 31157
- Miejscowość: Ożarów Mazowiecki
- pojemność: 224
- Oprawa: Twarda
- Podtytuł: Czyli pyszne strączkowe
- Rok wydania: 2017
- wariant publikacji: KS
- Wydawca: Olesiejuk
- Wysokość: 20