Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka
Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka
Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka

Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka

47,90 zł

Promocja dla Ciebie!

Najlepszą propozycję ma TaniaKsiazka.pl w cenie 47,90 zł

Przeszukaliśmy dużą ilość sklepów on-line w bazie danych Docero aby odnaleźć najlepszą ofertę dla Ciebie. Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka z kategorii podręczniki kupisz w cenie 47,90 zł w sklepie TaniaKsiazka.pl. Cena 47,90 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Podręczniki
  • 9788302150388
  • miękka
  • Hanna Górska-Warsewicz
  • WSiP
  • 216
  • 2021

Opis Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Autorki wyczerpująco omówiły tematy dotyczące planowania produkcji, organizacji i kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen oferty gastronomicznej. Dokładny wybór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tablicami, rysunkami, co pomoże uczniowi szybko i wydajnie przyswoić wiedzę. Pytania kontrolne pozwolą zaś sprawdzić jej poziom.
Dla nauczycieli przystępne są gratisowe materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka
Kategoria Podręczniki
ISBN 9788302150388
Oprawa miękka
Autor Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo WSiP
Ilość stron 216
Rok wydania 2021
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 47,90 zł
Najwyższa cena 47,90 zł
W bazie od 23.08.2017
Data aktualizacji 20.09.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu TaniaKsiazka.pl

Historia cen

Funkcjonalność monitorowania zmian cen pozwala użytkownikowi na analizę wartości towaru w czasie.

Przepraszamy, ale obecnie brak dostępnych danych z historią cen Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka (Podręczniki).

Recenzje / opinie

Opinia klientów jest dla innych bardzo ważna! Dodaj swoją recenzję produktu.

Jeszcze nikt nie ocenił Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka. Bądź pierwszy i dodaj swoją opinię!

Znalezione oferty w bazie

Do cen pokazanych na poniższej liście dla Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka nie wliczono ewentualnych kosztów wysyłki. Podczas wyboru miejsca zakupu, zapoznaj się z oponiami o sklepie i rozważ dodatkowy koszt związany z przesyłką. Aktualizacja katalogu propozycji odbywa się co kilka minut.

  • Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka (oferta z TaniaKsiazka.pl)

    Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik Górska-warsewicz hanna, bilska beata, sawicka beata, tul-kryszczuk agnieszka Sklep on-line
    ★★★★★
    47,90 zł
    Kategoria w sklepie TaniaKsiazka.pl: Podręczniki Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka

Produkty powiązane

Inne z kategorii Podręczniki

TRANS-ATLANTYK OPRACOWANIE
Literat
Punktowce dla klas 4-6 Gdańskie wydawnictwo oświatowe
GDAŃSKIE WYDAWNICTWO OŚWIATOWE
...