Podręcznik skierowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, a także technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej.
Podręcznik demonstruje wiedzę konieczną do opanowania umiejętności niezbędnych do założenia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. oraz rysunki usprawniają zrozumienie skategoryzowanej w książce treści, szybkie kojarzenie informacji i zapamiętywanie ich. Natomiast Pytania i ćwiczenia do wykonania w praktyce stanowią wsparcie w przygotowaniu do prowadzenia własnej działalności gospodarczej. Dodatkowym atutem są liczne ciekawostki, które wzbogacają wiedzę ucznia i pozwalają mu lepiej orientować się w tematyce podręcznika.
Autorzy: Hanna Górska-Warsewicz,Beata Sawicka,Teresa Mikulska
EAN: 9788302147234
Głębokość: 13.000000
ISBN: 9788302147234
ilość stron: 344
Oprawa: Miękka
typ: Książki
Rok wydania: 2019
Szerokość: 170
Wydanie: 6
Wydawnictwo: 28284
Wysokość: 242