Każdy rozdział publikacji posiada niedługi wstęp teoretyczny i karty pracy z zadaniami. Zróżnicowane ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować niezbędne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, żeby wyrobić nawyk myślenia i dokładnego realizowania poleceń. Publikacja namawia ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Podtytuł: Technik żywienia i usług gastronomicznych
kolekcja cyklu: użytecznA NAUKA ZAWODU
ISBN: 9788302149764
Kod paskowy: 9788302149764
Autorzy: Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Wydanie: 2
Rok wydania: 2018
Kod wydawcy: 20321
liczba stron: 160
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 20.5x29.0cm
Głębokość (mm): 10
Waga: 0.395
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka