"Sensacja kulinarna TikToka, Facebooka, Instagrama i YouTube’a. Jak nikt inny łączy talent kulinarny z prowadzeniem mediów społecznościowych, na których zgromadziła 1,5-milionową publiczność. Widzowie uwielbiają ją za proste i prędkie przepisy na dania realne do przyrządzenia z powszechnie przystępnych składników.
Autorka oszałamia jednocześnie ciekawymi recepturami, jak i osobowością – jest ciepłą osobą, która w delikatny sposób zachęca choćby tych najbardziej opornych do podjęcia kulinarnych wyzwań. Jest inspiracją nie tylko dla początkujących gotujących. Jej talentem zniewalają się jeszcze wytrawni kucharze.
W swojej pierwszej książce królowa kulinarnych mediów społecznościowych zaprasza do gotowania pysznych i łatwych dań. Ukazuje 100 przepisów na śniadania, przystawki, dania główne, zupy i desery. Oczarowuje prostotą i łatwością przygotowania, rozgrzewa duszę i urozmaica kulinarną prozę życia. Oryginalne zdjęcia potraw stworzone poprzez autorkę są dodatkowym walorem, który pozwala nie tylko zobaczyć te pyszne dania,w dodatku przenieść się do jej pełnej smakowitych aromatów kuchni.
Natalia Maszkowska prezentuje, jak czerpać radość z gotowania i robić to tak, aby więcej czasu spędzić w przyjemny sposób przy stole z rodziną i przyjaciółmi. Pierwszy raz mam okazję napisać coś o kulinariach osoby, którą tak prawidłowo znam,typowo której przepisy miałem niewątpliwą przyjemność, a choćby rozkosz, wypróbować! Smak i wygląd potraw Natalii świadczą o jej ogromnych umiejętnościach, guście i niebanalnej fantazji oraz pomysłowości! To wszystko byłoby jeszcze niepełnym opisem jej talentu, gdybym nie powiedział o czymś najważniejszym, bez czego danie może być smaczne, ale nigdy nie będzie rewelacyjne… Jej potrawy są przygotowywane sercem i z sercem! Jednym zdaniem: „Chce się żyć!”… przepraszam: „Chce się żryć”!,-) Pisząc to… aż zgłodniałem! Smacznego! Piotr Gąsowski Kuchnia jednoczy i zbliża ludzi. To właśnie ogromna pasja Natalii do gotowania zbliżyła nas do siebie. Natalia jest ponadprzeciętnie utalentowana i pracowita! Podziwiam jej zapał, rzetelność i wiedzę, którą dzieli się w swoich social mediach. I cieszę się, że poznamy sprawdzone receptury Natalii w formie klasycznej książki. Ewa Wachowicz Natalia, długa droga za Tobą, widać że masz ten dar i talent do gotowania! zawsze wiedziałem, iż będziesz robiła coś obszernego. I mamy to!!! Twoja książka jest wyśmienita. Gratuluję! To będzie zbiór inspiracji dla każdego. Michel Moran Natalia zrewolucjonizowała moją kuchnię! Nie zliczę już, ile z jej potraw na stałe zagościło na naszym stole. Uwielbiam jej przepisy i to, jak w prosty, nieprzekombinowany sposób opisuje każdy etap przyrządzania potraw. Poza tym miałam przyjemność spróbować przygotowywanych poprzez nią dań i powiem krótko… prawdziwa uczta dla podniebienia! Magda Steczkowska Natalia Maszkowska – z wykształcenia prawniczka, a z zamiłowania kucharka i podróżniczka. Uczestniczka siódmej edycji najpopularniejszego konkursu kulinarnego w Polsce – jako pierwsza otrzymała „złoty fartuch” za najlepsze dania castingowe w całej historii programu Masterchef Polska. Można ją zobaczyć, kiedy gotuje w programie Dzień prawidłowy TVN, a także w Pytaniu na Śniadanie. Ma jeden z największych kanałów kulinarnych na polskim TikToku, jest dodatkowo aktywna na Facebooku, Instagramie i YouTubie. Śmiało można ją tytułować „królową kulinarnych mediów społecznościowych”. Jej dewiza to: prosto, szybko, z ogólnie dostępnych elementów i dla każdego."
Autorka oszałamia jednocześnie ciekawymi recepturami, jak i osobowością – jest ciepłą osobą, która w delikatny sposób zachęca choćby tych najbardziej opornych do podjęcia kulinarnych wyzwań. Jest inspiracją nie tylko dla początkujących gotujących. Jej talentem zniewalają się jeszcze wytrawni kucharze.
W swojej pierwszej książce królowa kulinarnych mediów społecznościowych zaprasza do gotowania pysznych i łatwych dań. Ukazuje 100 przepisów na śniadania, przystawki, dania główne, zupy i desery. Oczarowuje prostotą i łatwością przygotowania, rozgrzewa duszę i urozmaica kulinarną prozę życia. Oryginalne zdjęcia potraw stworzone poprzez autorkę są dodatkowym walorem, który pozwala nie tylko zobaczyć te pyszne dania,w dodatku przenieść się do jej pełnej smakowitych aromatów kuchni.
Natalia Maszkowska prezentuje, jak czerpać radość z gotowania i robić to tak, aby więcej czasu spędzić w przyjemny sposób przy stole z rodziną i przyjaciółmi. Pierwszy raz mam okazję napisać coś o kulinariach osoby, którą tak prawidłowo znam,typowo której przepisy miałem niewątpliwą przyjemność, a choćby rozkosz, wypróbować! Smak i wygląd potraw Natalii świadczą o jej ogromnych umiejętnościach, guście i niebanalnej fantazji oraz pomysłowości! To wszystko byłoby jeszcze niepełnym opisem jej talentu, gdybym nie powiedział o czymś najważniejszym, bez czego danie może być smaczne, ale nigdy nie będzie rewelacyjne… Jej potrawy są przygotowywane sercem i z sercem! Jednym zdaniem: „Chce się żyć!”… przepraszam: „Chce się żryć”!,-) Pisząc to… aż zgłodniałem! Smacznego! Piotr Gąsowski Kuchnia jednoczy i zbliża ludzi. To właśnie ogromna pasja Natalii do gotowania zbliżyła nas do siebie. Natalia jest ponadprzeciętnie utalentowana i pracowita! Podziwiam jej zapał, rzetelność i wiedzę, którą dzieli się w swoich social mediach. I cieszę się, że poznamy sprawdzone receptury Natalii w formie klasycznej książki. Ewa Wachowicz Natalia, długa droga za Tobą, widać że masz ten dar i talent do gotowania! zawsze wiedziałem, iż będziesz robiła coś obszernego. I mamy to!!! Twoja książka jest wyśmienita. Gratuluję! To będzie zbiór inspiracji dla każdego. Michel Moran Natalia zrewolucjonizowała moją kuchnię! Nie zliczę już, ile z jej potraw na stałe zagościło na naszym stole. Uwielbiam jej przepisy i to, jak w prosty, nieprzekombinowany sposób opisuje każdy etap przyrządzania potraw. Poza tym miałam przyjemność spróbować przygotowywanych poprzez nią dań i powiem krótko… prawdziwa uczta dla podniebienia! Magda Steczkowska Natalia Maszkowska – z wykształcenia prawniczka, a z zamiłowania kucharka i podróżniczka. Uczestniczka siódmej edycji najpopularniejszego konkursu kulinarnego w Polsce – jako pierwsza otrzymała „złoty fartuch” za najlepsze dania castingowe w całej historii programu Masterchef Polska. Można ją zobaczyć, kiedy gotuje w programie Dzień prawidłowy TVN, a także w Pytaniu na Śniadanie. Ma jeden z największych kanałów kulinarnych na polskim TikToku, jest dodatkowo aktywna na Facebooku, Instagramie i YouTubie. Śmiało można ją tytułować „królową kulinarnych mediów społecznościowych”. Jej dewiza to: prosto, szybko, z ogólnie dostępnych elementów i dla każdego."