Sycący pasztet z soczewicy, pyszne kukurydziane spaghetti, a może flaki z boczniaków$527 Rozgrzewająca zupa tajska, świetne małże w białym winie i szybka brukselka w towarzystwie boczku. Na deser słodkie brownie, ciasto marchewkowe i lody z bananów.
Kuchnia bez glutenu nie musi być nudna, niełatwa i pełna wyrzeczeń. Odkryj smaczne i oryginalne dania z nową publikacją ExpressMap "Dieta bezglutenowa" i spraw radość swemu podniebieniu.
Wszystkie przepisy zostały skonsultowane z dietetykiem, a ich uzupełnieniem są zalecenia dotyczące diety bezglutenowej. Publikacja prosto i komfortowo składa się do użytecznego formatu, więc nie zajmie dużo miejsca w kuchni, a dzięki dwustronnej laminacji nie pobrudzi się w trakcie gotowania.
ExpressMap prezentuje nową laminowaną linię "Flexicon". Setki tematów, dziesiątki dziedzin i jeden wspólny mianownik - ergonomiczność. Wygodne w użyciu, nieprzemakalne, lekkie i użyteczne publikacje sprawdzą się w każdych warunkach: nad jeziorem, w górach i w kuchni.
Do tego są wyjątkowo trwałe i odporne na zabrudzenia. Kolekcja obejmuje tytuły, którymi zainteresują się zarówno dorośli, jak i młodsi czytelnicy. Rzetelna wiedza, wyjątkowe ciekawostki, kolorowe fotografie i rysunki pobudzające wyobraźnię - publikacje "Flexicon" są niezastąpione w domu i w terenie!
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.