Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1

79,00 zł

Promocja dla Ciebie!

Najlepszą propozycję ma TaniaKsiazka.pl w cenie 79,00 zł

Przeszukaliśmy całą bazę e-sklepów w bazie danych Docero aby odszukać najbardziej korzystną ofertę specjalnie dla Ciebie. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1 WSiP z kategorii podręczniki kupisz w cenie 79,00 zł w sklepie TaniaKsiazka.pl. Wyświetlona cena 79,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Podręczniki
  • WSiP
  • 9788302181931
  • miękka
  • praca zbiorowa
  • WSiP
  • 392
  • 2019

Opis Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1

Znane i uznane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i adekwatny tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, głównie wartości odżywcze poszczególnych części pożywienia i normy i zalecenia dietetyków.

spory nacisk położono na profilaktykę chorób niezakaźnych, w tym dietozależnych. Publikacja posiada najnowsze piramidy żywieniowe, opublikowane w 2017 r. Autorki poruszają też tematy związane z higieną i bezpieczeństwem organizacji żywności.

Nie obawiają się komentować obecnych trendów żywieniowych, dzięki temu książka staje się aktualnym przewodnikiem po zdrowym stylu życia. Podręcznik posiada dużo pytań i poleceń, które pozwalają sprawdzić poziom wiedzy uczniów i zmuszają ich do aktywnego poszukiwania informacji, a czasem krytycznego spojrzenia na własne nawyki żywieniowe.

Na końcu publikacji znajduje się tabela z wartościami odżywczymi poszczególnych minimalistycznców. Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Pokazuje kluczową terminologię naukową wykorzystywaną w nauce o żywieniu, w sytuacji terminów obcojęzycznych wyodrębniono ich poprawną wymowę.

też wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych z tłumaczeniem na języki angielski i niemiecki.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1
Kategoria Podręczniki
Marka WSiP
ISBN 9788302181931
Oprawa miękka
Autor praca zbiorowa
Wydawnictwo WSiP
Ilość stron 392
Rok wydania 2019
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 79,00 zł
Najwyższa cena 79,00 zł
W bazie od 20.05.2020
Data aktualizacji 21.12.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu TaniaKsiazka.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia zmian cen pozwala na podejmowanie przemyślanych decyzji zakupowych.

Obecnie nie posiadamy historycznych danych cenowych dla tego produktu. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia.

Recenzje / opinie

Nabyłeś ten produkt? Daj znać innym, co o nim myślisz.

Jeszcze nikt nie ocenił Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1. Bądź pierwszy i dodaj swoją opinię!

Znalezione oferty w bazie

Do cen pokazanych niżej dla Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1 WSiP nie doliczono ewentualnych kosztów dostawy / wysyłki. Przy wyborze miejsca zakupu, zapoznaj się z oponiami o firmie i rozważ dodatkowy koszt związany z wysyłką. Lista ofert jest odświeżana co kilka minut.

  • Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1 (w sklepie TaniaKsiazka.pl)

    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1 Sklep on-line
    ★★★★★
    79,00 zł
    Kategoria w sklepie TaniaKsiazka.pl: Podręczniki WSiP

Produkty powiązane

Inne z kategorii Podręczniki

TRANS-ATLANTYK OPRACOWANIE
Literat
Punktowce dla klas 4-6 Gdańskie wydawnictwo oświatowe
GDAŃSKIE WYDAWNICTWO OŚWIATOWE
Moje pierwsze kolory
Wydawnictwo zielona sowa
...