Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2,510KS (7467648)
Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2,510KS (7467648)
Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2,510KS (7467648)

Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2,510KS (7467648)

od
61,86 zł

Wyjątkowa okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę ma Bee.pl w cenie 61,86 zł

Przeszukaliśmy dużą ilość e-sklepów w systemie Docero aby odszukać świetną ofertę dla Ciebie. Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2,510KS (7467648) WSiP z kategorii podręczniki kupisz w cenie 61,86 zł w sklepie Bee.pl. Wyświetlona cena 61,86 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty (2) ...
  • Cechy:
  • Podręczniki
  • WSiP
  • 9788302167829
  • miękka
  • Anna Kmiołek
  • WSiP
  • 192
  • 2017

Opis Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2,510KS (7467648)


Podręcznik pomaga kupić kompetencje wyznaczone w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technice żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb.
Znana i lubiana autorka w dostępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc na właściwe przygotowywanie receptur. Opisuje pożyteczne i destrukcyjne działanie mikroorganizmów w przetwórstwie spożywczym, wyjątkowo precyzyjnie omawia również temat bezpieczeństwa żywności.
Uczeń wynajdzie tu też opisy maszyn i urządzeń wykorzystywanych w gastronomii oraz kwestie związane z rysunkami technologicznymi i schematami.
mnóstwo przykładów dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanować ten skomplikowany, a zarazem ważny materiał.

Autorzy: Anna Kmiołek
EAN: 9788302167829
Głębokość: 8.000000
ISBN: 9788302167829
ilość stron: 192
Oprawa: Miękka
rodzaj: Książki
Rok wydania: 2017
Szerokość: 170
Wydanie: 1
Wydawnictwo: 28284
Wysokość: 242

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2,510KS (7467648)
Kategoria Podręczniki
Marka WSiP
ISBN 9788302167829
Oprawa miękka
Autor Anna Kmiołek
Wydawnictwo WSiP
Ilość stron 192
Rok wydania 2017
Aktualnych ofert 2
Najniższa cena 61,86 zł
Najwyższa cena 61,86 zł
W bazie od 20.05.2017
Data aktualizacji 19.05.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Bee.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia historii cen pozwala na porównanie wartości produktu w czasie.

Obecnie nie posiadamy danych archiwalnych cenowych dla tego produktu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Recenzje / opinie

Opinia użytkowników jest dla innych bardzo istotna! Dodaj recenzję tego produktu.

Nie mamy jeszcze opinii na temat tego produktu. Czy chciałbyś dodać pierwszą recenzję?

Znalezione oferty w bazie

Ewentualne koszty wysyłki dla Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2,510KS (7467648) WSiP nie są uwzględnione w cenach prezentowanych poniżej ofert. Przed zakupem, zorientuj się w reputacji sklepu i nie zapomnij o możliwości pojawienia się dodatkowych kosztów. Co kilka minut następuje aktualizacja listy sklepów.

  • Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2,510KS (7467648) (w sklepie Bee.pl)

    Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2,510KS (7467648) Sklep on-line
    ★★★★★
    61,86 zł
    Kategoria w sklepie Bee.pl: Podręczniki WSiP

Produkty powiązane

Inne z kategorii Podręczniki

TRANS-ATLANTYK OPRACOWANIE
Literat
Punktowce dla klas 4-6 Gdańskie wydawnictwo oświatowe
GDAŃSKIE WYDAWNICTWO OŚWIATOWE
Moje pierwsze kolory
Wydawnictwo zielona sowa
...