Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik

73,40 zł

Wyjątkowa promocja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę przygotował TaniaKsiazka.pl w cenie 73,40 zł

Przejrzeliśmy całą bazę sklepów online w naszym systemie aby wyszukać najlepszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik WSiP z kategorii podręczniki kupisz w cenie 73,40 zł w sklepie TaniaKsiazka.pl. Pokazana kwota 73,40 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Podręczniki
  • WSiP
  • 9788302196287
  • broszurowa
  • Agnieszka Kasperek
  • WSiP
  • 2021

Opis Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik

Znany i renomowany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń stosowanych w zakładach gastronomicznych – poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk tworzyw (okazały się niepotrzebne uczniom), uzupełniony o omówienie nowych technice użytkowanych w gastronomii anti-griddle, thermomix, pacojet i sporo innych.

Przedstawiono także zasady bezpiecznego przygotowywania dań kuchni molekularnej – np. Pracy z ciekłym azotem. Autorki kładą nacisk na kwestie minimalizacji negatywnego wpływu zakładów gastronomicznych na środowisko, nie tylko wskazując solidne rozwiązania technologiczne (oszczędność energii, wody, fotowoltaika, segregacja odpadów), ale także uczulając ucznia na tę problematykę.

Treść publikacji uzupełniają liczne zdjęcia i rysunki wyjaśniające zasady działania poszczególnych urządzeń. Kody QR kierują do filmów, które prezentują szczegółowo charakterystykę i obsługę wybranego sprzętu gastronomicznego.

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik
Kategoria Podręczniki
Marka WSiP
ISBN 9788302196287
Oprawa broszurowa
Autor Agnieszka Kasperek
Wydawnictwo WSiP
Rok wydania 2021
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 73,40 zł
Najwyższa cena 73,40 zł
W bazie od 01.08.2021
Data aktualizacji 25.12.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu TaniaKsiazka.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania zmian cen pozwala użytkownikowi na ocenę wartości towaru na przestrzeni czasu.

Bardzo nam przykro, ale obecnie nie ma dostępnych danych na temat historii cen Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik (Podręczniki).

Recenzje / opinie

Podziel się z innymi swoją opinią o produkcie! Twoje doświadczenie może pomóc innym klientom.

Przepraszamy, ale obecnie nie mamy jeszcze opinii o Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik.

Znalezione oferty w bazie

Ewentualne koszty wysyłki dla Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik WSiP nie zostały uwzględnione w cenach prezentowanych poniżej ofert. Zanim zdecydujesz, gdzie zrobić zakup, koniecznie zapoznaj się z opiniami na temat sklepu i zapoznaj sie z warunkami realizacji zamówienia. Co kilka minut następuje aktualizacja katalogu sklepów z ofertami.

  • Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik (idź do TaniaKsiazka.pl)

    Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. podręcznik Sklep on-line
    ★★★★★
    73,40 zł
    Kategoria w sklepie TaniaKsiazka.pl: Podręczniki WSiP

Produkty powiązane

Inne z kategorii Podręczniki

TRANS-ATLANTYK OPRACOWANIE
Literat
Punktowce dla klas 4-6 Gdańskie wydawnictwo oświatowe
GDAŃSKIE WYDAWNICTWO OŚWIATOWE
Moje pierwsze kolory
Wydawnictwo zielona sowa
...