Creme de citron, yakitori z kurczaka, zupa reńska czy może crostini z wątróbką i tuńczykiem? Kto powiedział, że kuchnia dla diabetyków musi być nudna?
Autorka książki zabiera osoby chore na cukrzycę w kulinarną podróż po świecie. Oferuje im dania kuchni śródziemnomorskiej, niemieckiej, chińskiej, japońskiej, żydowskiej, a także holenderskiej. W tym smakowitym tyglu każdy znajdzie coś dla siebie.
Do każdego dania wyliczono indeks glikemiczny, wymienniki węglowodanowe i białkowo-tłuszczowe, a także kaloryczność.
ISBN: 9788377735190
Kod paskowy: 9788377735190
Autorzy: Drozd Dorota
Wydanie: 1
Rok wydania: 2016
Kod wydawcy: 20215
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 160
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 16.5x23.5cm
Głębokość (mm): 10
Waga: 0.355
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Autorka książki zabiera osoby chore na cukrzycę w kulinarną podróż po świecie. Oferuje im dania kuchni śródziemnomorskiej, niemieckiej, chińskiej, japońskiej, żydowskiej, a także holenderskiej. W tym smakowitym tyglu każdy znajdzie coś dla siebie.
Do każdego dania wyliczono indeks glikemiczny, wymienniki węglowodanowe i białkowo-tłuszczowe, a także kaloryczność.
ISBN: 9788377735190
Kod paskowy: 9788377735190
Autorzy: Drozd Dorota
Wydanie: 1
Rok wydania: 2016
Kod wydawcy: 20215
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 160
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 16.5x23.5cm
Głębokość (mm): 10
Waga: 0.355
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka