Wegańskie gofry, koktajl Shreka, trójkolorowy humus, torcik bounty, mrożona kawa bananowa na co macie ochotę?
Oto książka pełna pomysłów na niebanalne roślinne dania oparte na warzywach, owocach, zbożach, kaszach, orzechach i pestkach. Są tu pyszne i kolorowe śniadania, przegryzki do pracy i szkoły, obiady, kolacje, atrakcyjne przysmaki na kinderparty i szczególnie zdrowe wersje niezdrowych słodyczy. Rodzice niejadków, alergików i dzieci z nietolerancją laktozy i glutenu i wszyscy amatorzy kuchni wegańskiej znajdą tu prawdziwą kopalnię kuchennych inspiracji. A dzięki malarskim ilustracjom Agnieszki Skopińskiej bez wątpienia nie pogubią się w składnikach.
Gotujcie z tą książką, aby dołączyć do najzdrowszej bandy świata!
Oto książka pełna pomysłów na niebanalne roślinne dania oparte na warzywach, owocach, zbożach, kaszach, orzechach i pestkach. Są tu pyszne i kolorowe śniadania, przegryzki do pracy i szkoły, obiady, kolacje, atrakcyjne przysmaki na kinderparty i szczególnie zdrowe wersje niezdrowych słodyczy. Rodzice niejadków, alergików i dzieci z nietolerancją laktozy i glutenu i wszyscy amatorzy kuchni wegańskiej znajdą tu prawdziwą kopalnię kuchennych inspiracji. A dzięki malarskim ilustracjom Agnieszki Skopińskiej bez wątpienia nie pogubią się w składnikach.
Gotujcie z tą książką, aby dołączyć do najzdrowszej bandy świata!