Kociołkowanie? A cóż to takiego? Dla mnie to szczególnie dużo, najczęściej dlatego, że gdy za pierwszym razem przywieźliśmy z mężem do Polski kilka kociołków, nie wyobrażaliśmy sobie, iż naszym przyjaciołom, znajomym, a potem już po prostu Polakom, spodoba się to tak bardzo.
Udało się nam pokazać, iż można inaczej spędzać wolny czas, wspólnie odpoczywając po nieprzystępnych chwilach codziennego życia. Kociołkowanie to nie tylko gotowanie zupy, to nowy styl weekendowego życia, przepyszne potrawy, udane imprezy i koniec nudy podczas wyjazdów.
To nowa moda, która odpowiada każdemu, bo każdy, kto spróbuje, odnajdzie w kociołkowaniu coś fajnego dla siebie. Ewa Hangel – autorka książek kulinarnych (Garnek rzymski, Vege kociołkowanie). W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, lecz łatwości wykonania oraz idealnych, intensywnych smaków.
Wielbicielka gotowania w jednym garnku. Tytuł Kociołkowanie po polsku. Sprawdzone przepisy Autor Ewa Hangel Wydawnictwo Studio Emka EAN 9788367107228 ISBN 9788367107228 Kategoria Kuchnia,diety\Autorskie książki kucharskie liczba stron 144 Rok wydania 2022 Oprawa Twarda Wydanie 1