,,Joanne Lee Molinaro przypomina nam,najkorzystniejszą częścią każdego przepisu jest historia, która się za nim kryje. W swojej debiutanckiej książce kucharskiej dzieli się nie tylko wieloma świetnymi wegańskimi daniami koreańskimi (nie mogę się doczekać, aż ugotuję kolejne!), ale także przedstawia samą siebie i swych bliskich.
dzięki temu nie tylko lepiej gotujemy, lecz też po prostu stajemy się lepsi". JULIA TURSHEN, autorka bestsellera,,The New York Times" Simply Julia, podcastu Keep Calm i Cook On, a także założycielka Equity at the Table,,Koreańska kuchnia wegańska to nie tylko źródło znakomitych przepisów, które od razu chce się wypróbować, lecz i pasjonująca, wciągająca lektura.
Obok kreatywnych pomysłów na dania z makaronu, przystawki banchan czy bajgle odnajdziemy w niej rodzinne historie, które raz bawią, a innym razem wzruszają do łez". JEANINE DONOFRIO, autorka książki kucharskiej Love and Lemons