Wegańskie wypieki - to proste! Jak upiec ulubione ciasto w zdrowszej i lżejszej wersji, bez glutenu i laktozy$1539 Czym zastąpić cukier, masło czy śmietanę$1540 Jak użyć warzywa, strączki i inne roślinne składniki$1541 Przed Natalią Krupską wegańska kuchnia nie ma żadnych tajemnic.
Dzięki niej pokonała zaburzenia odżywiania, a w swojej książce udowadnia, że roślinna dieta nie musi ograniczać. Wręcz przeciwnie - jest pyszna, zdrowa i pełna najróżniejszych smaków, które zachwycą każdego miłośnika słodkości!
wynajdziesz tu przepisy na: pożywne śniadania i szybkie desery, klasyczne ciasta w nowej, lżejszej wersji, proste w przygotowaniu, zdrowe odpowiedniki modnych batoników, lody, pralinki, ciasta bez pieczenia i dużo więcej!
To książka pełna nowych inspiracji i zaskakujących połączeń smaków, która zachęca do eksperymentów w kuchni. Przygotuj słodkości, które zachwycą Twoich znajomych, a przy świątecznym stole zjednoczą całą rodzinę!
Nie tylko dla wegan! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.