Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe. Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów przekazanych w książce.
Wystarczą minimalne zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie! Odbiorcy: - osoby zaganiane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze - wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: - posiada metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas - przybliża organizację przygotowania podstawowych części potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia - zawarte w książce przepisy są nieskomplikowane, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które namawiają do rodzinnych posiłków