200 najkorzystniejszych przepisów na zapasy do spiżarni.
Książka posiada pomiędzy innymi receptury na: przetwory z grzybów, warzywa konserwowane w soli, przystawki w słoikach, kremy warzywne, sosy do makaronu, warzywa i zioła suszone czy musztardy. Publikację otwiera wstęp, z którego można dowiedzieć się, w co należy się wyposażyć na samym początku. Wprowadzenie podpowie, jak zbierać, przechowywać i przedłużyć trwałość warzyw i jak etykietować przetwory. Odnajdziemy tu także dział poświęcony kwiatom i ziołom. Sięgając po to opracowanie, dostajemy również przepisy na hity włoskiej spiżarni, takie jak passaty czy giardiniery. Z kolei smakosze kuchni indyjskiej znajdą tu różne receptury na sos chutney.
Odbiorcy:
- wegetarianie i wszyscy ci, którzy chcą urozmaicić i ubogacić zapasy w swoich spiżarniach i poszerzyć zakres wiedzy dotyczący sposobów konserwacji żywności
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?
- mieści informacje dotyczące przygotowania blisko dwustu przetworów z warzyw, również włoskie passaty i giardiniery
- nie brakuje w niej porad i ciekawostek na temat przedłużania trwałości warzyw, na dodatek zamieszczone pozostały porady dotyczące wybranych jarzyn, a także ziół.
ISBN: 9788379712755
Kod paskowy: 9788379712755
Kod wydawcy: 22074
Miejscowość: Kielce
liczba stron: 256
Oprawa: Twarda
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 25
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Książka posiada pomiędzy innymi receptury na: przetwory z grzybów, warzywa konserwowane w soli, przystawki w słoikach, kremy warzywne, sosy do makaronu, warzywa i zioła suszone czy musztardy. Publikację otwiera wstęp, z którego można dowiedzieć się, w co należy się wyposażyć na samym początku. Wprowadzenie podpowie, jak zbierać, przechowywać i przedłużyć trwałość warzyw i jak etykietować przetwory. Odnajdziemy tu także dział poświęcony kwiatom i ziołom. Sięgając po to opracowanie, dostajemy również przepisy na hity włoskiej spiżarni, takie jak passaty czy giardiniery. Z kolei smakosze kuchni indyjskiej znajdą tu różne receptury na sos chutney.
Odbiorcy:
- wegetarianie i wszyscy ci, którzy chcą urozmaicić i ubogacić zapasy w swoich spiżarniach i poszerzyć zakres wiedzy dotyczący sposobów konserwacji żywności
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?
- mieści informacje dotyczące przygotowania blisko dwustu przetworów z warzyw, również włoskie passaty i giardiniery
- nie brakuje w niej porad i ciekawostek na temat przedłużania trwałości warzyw, na dodatek zamieszczone pozostały porady dotyczące wybranych jarzyn, a także ziół.
ISBN: 9788379712755
Kod paskowy: 9788379712755
Kod wydawcy: 22074
Miejscowość: Kielce
liczba stron: 256
Oprawa: Twarda
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 25
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka