Dziś, kiedy półki sklepowe uginają się pod ciężarem różnych produktów spożywczych, niejednokrotnie nie pamiętamy, jakie dobra oferuje nam natura. Dziko rosnące rośliny mogą być nie tylko smacznym i tanim elementyem potraw,ponadto minimalistyczncem leczniczym w czystej postaci.
Babka zwyczajna, brzoza, koniczyna, skrzyp i szczaw oraz sporo innych... - głównie nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak dużo wartościowych składników pokarmowych zawierają powszechnie znane rośliny.
Atlas dostarcza wiedzy o ich występowaniu, rozpoznawaniu, właściwościach i zaimplementowaniu w kuchni. Cennym uzupełnieniem są przepisy kulinarne.
Autorzy: Monika Fijołek
EAN: 9788383481005
Głębokość: 19.000000
ISBN: 978-83-8348-100-5
liczba stron: 192
Oprawa: Twarda
wariant: Książki
Rok wydania: 2023
Szerokość: 172
Wydanie: 1
Wydawnictwo: SBM
Wysokość: 247
Babka zwyczajna, brzoza, koniczyna, skrzyp i szczaw oraz sporo innych... - głównie nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak dużo wartościowych składników pokarmowych zawierają powszechnie znane rośliny.
Atlas dostarcza wiedzy o ich występowaniu, rozpoznawaniu, właściwościach i zaimplementowaniu w kuchni. Cennym uzupełnieniem są przepisy kulinarne.
Autorzy: Monika Fijołek
EAN: 9788383481005
Głębokość: 19.000000
ISBN: 978-83-8348-100-5
liczba stron: 192
Oprawa: Twarda
wariant: Książki
Rok wydania: 2023
Szerokość: 172
Wydanie: 1
Wydawnictwo: SBM
Wysokość: 247