Zioła na talerzu to 15 kolorowych historii utalentowanych kucharzy i blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół. Tomek Jakubiak porównuje tu tajską bazylię do relacji z teściową, Andrzej Polan opowiada o tym, jak szczaw przywołuje u niego wspomnienia z dzieciństwa, a Jurek Sobieniak odkrywa nieznane oblicze melisy, która większości z nas kojarzy się z deserami. Każdy z gości podzielił się także swoim ulubionym przepisem, w którym świeże zioła grają pierwszoplanowe role. Samar Khanafer zaserwuje dorsza w kolendrowym pesto, a Marieta Marecka zdradzi sposób na przygotowanie drobiowych roladek na bazyliowym purée. To jedynie namiastka tego, co odszukacie w książce, która uwodzi w sumie 75 pysznymi przepisami.
Podtytuł: 75 pysznych przepisów 15 aromatycznych historii
ISBN: 9788381173223
Kod paskowy: 9788381173223
Rok wydania: 2018
Kod wydawcy: 31984
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 236
Oprawa: Twarda
Format: 19.0x26.0cm
Głębokość (mm): 20
Waga: 0.915
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Podtytuł: 75 pysznych przepisów 15 aromatycznych historii
ISBN: 9788381173223
Kod paskowy: 9788381173223
Rok wydania: 2018
Kod wydawcy: 31984
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 236
Oprawa: Twarda
Format: 19.0x26.0cm
Głębokość (mm): 20
Waga: 0.915
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka