Piotr Ogiński jest idealnym kucharzem, potrafiącym w niebanalny sposób przekazać swoją wiedzę o tajnikach kuchni. Prowadzi bardzo lubiany blog kulinarny Kocham gotować. Lubi poznawać świeże smaki. Ma to szczęście, iż może oddawać się swej pasji, jaką jest gotowanie, pracując na co dzień jako szef kuchni w restauracji. Ochoczo łączy najróżniejsze produkty i buduje nowe dania. Stwarzając, dba nie tylko o wygląd i smak potraw, ale także o ich jakość. Chciałby zmieniać przyzwyczajenia kulinarne ludzi, uczyć tego, iż można się radować gotowaniem, a praca w kuchni może być błogim doświadczeniem.
Autorska książką namawia do gotowania wszelkich, którzy są gotowi poznawać najkorzystniejsze potrawy z rozmaitych stron świata, zmienić swoje upodobania kulinarne i zacząć eksperymentować w kuchni.
Autorzy: Piotr Ogiński
Data premiery: 2015-09-23
EAN: 9788328702233
Format: 18,8x24,6 cm
liczba stron: 176
ISBN: 9788328702233
Oprawa: broszurowa
Rok wydania: 2015
Wydawnictwo: Muza
Autorska książką namawia do gotowania wszelkich, którzy są gotowi poznawać najkorzystniejsze potrawy z rozmaitych stron świata, zmienić swoje upodobania kulinarne i zacząć eksperymentować w kuchni.
Autorzy: Piotr Ogiński
Data premiery: 2015-09-23
EAN: 9788328702233
Format: 18,8x24,6 cm
liczba stron: 176
ISBN: 9788328702233
Oprawa: broszurowa
Rok wydania: 2015
Wydawnictwo: Muza