Chleb bez glutenu$609 To prostsze niż myślisz! Początki przygody z bezglutenowymi wypiekami zwykle nie są nieskomplikowane. Pieczywo bez dodatku konwencjonalnych mąk niejednokrotnie wychodzi twarde lub mało wyrośnięte, a czasem praktycznie nie pasuje do zjedzenia.
Zamiast się poddać, Agnieszka Bednarska zaczęła pytać dlaczego$610. Jej książka to efekt wielu lat zdobywania wiedzy, zgłębiania technologii piekarskich i cechy bezglutenowych mąk. W prosty i przystępny sposób podaje w niej wszystko, co musisz wiedzieć,radować się świetnymi wypiekami!
Wypróbuj 100 przepisów na: chleby i bułki na różnorodnych bazach i z różnymi dodatkami smakowymi, zdrowe ciasta, ciasteczka, drożdżówki, rogaliki i pączki, pizze na bezglutenowych spodach, focaccie i podpłomyki, pieczywo i przekąski z najróżniejszych stron świata: chlebki naan, grissini, tortille i inne, pozbawione cukru i nabiału dodatki do pieczywa.
Otwórz swoją domową piekarnię już dziś! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.