What's cooking. Jewish culinary culture
What's cooking. Jewish culinary culture
What's cooking. Jewish culinary culture
Audiobooki POLIN

What's cooking. Jewish culinary culture

37,05 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę ma TaniaKsiazka.pl w cenie 37,05 zł

Przejrzeliśmy całą bazę sklepów internetowych w systemie aby odszukać najlepszą ofertę specjalnie dla Ciebie. What's cooking. Jewish culinary culture POLIN z kategorii audiobooki kupisz w cenie 37,05 zł w sklepie TaniaKsiazka.pl. Kwota 37,05 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Audiobooki
  • POLIN
  • 9788396193186
  • Tamara Sztyma,Magdalena Maślak
  • POLIN
  • kulinaria, hobby, poradniki

Opis What's cooking. Jewish culinary culture

Tytuł What's cooking. Jewish culinary culture Autorzy Tamara Sztyma, Magdalena Maślak Język angielski Wydawnictwo POLIN ISBN 978-83-961931-8-6 Rok wydania 2022 Wydanie 1 liczba stron 224 Format pdf, epub Spis treści Zygmunt Stępiński: Introduction
Magdalena Maślak, Tamara Sztyma: What’s cooking? Jewish Culinary Culture
TRADITION
Małgorzata Kordowicz: The Meanders of Kashrut
Michael Schudrich: Kashrut: Eating for a Better Life
Agata Rakowiecka: The Communal Table
DIASPORA
Joelle Bahloul: Diasporic Cuisine for the Global Jewish Diasporas
Leah Koenig: So What Is Jewish Food, Anyway?
Michael Wex: Cholent, the Mother of Jewish Cuisine
Glenn Dynner: What’s Cooking in the Jewish-run Tavern? A Brief History
MODERNITY
Barbara Kirshenblatt-Gimblett: Stirring the Pot: Jewish Culinary Cultures in Modern Times
Eve Jochnovitz: Jewish Vegetarianism
Ruth Ellen Gruber: Jewish, "Jewish" and Jewish? Cafes
Gil Hovav: Israeli Food Today
MEMOIRES
Bella Szwarcman-Czarnota: Cuisine of this world
Ruth and Philipp Ladovscy: United Bakers Dairy Restaurant
Gołda Tencer: In Mame Sonye’s Kitchen
Hanna Merlak: What’s Cooking at a Jewish Home?
Devra Ferst: At Jewish Food Society Food Is the Ultimate Storyteller
RECIPES
Challah
Matzo
Cholent
Gefilte fish
Kugel with noodles
Hamin
Chraime
Mina de espinaca
Fake fish made of vegetables
Hummus
Cheese Blintz
Carp the Jewish Style
Matzo Brei
Amoronia

Specyfikacja produktu

Specyfikacja What's cooking. Jewish culinary culture
Kategoria Audiobooki
Marka POLIN
ISBN 9788396193186
Autor Tamara Sztyma,Magdalena Maślak
Wydawnictwo POLIN
Tematyka kulinaria, hobby, poradniki
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 37,05 zł
Najwyższa cena 37,05 zł
W bazie od 12.05.2022
Data aktualizacji 16.09.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu TaniaKsiazka.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia zmian cen daje możliwość podejmowania mądrych decyzji o zakupie.

Przepraszamy, ale na chwilę obecną nie ma aktualnych informacji z historią cen tego produktu.

Recenzje / opinie

Kupiłeś ten produkt? Powiedz nam, co o nim myślisz.

Na chwilę obecną brak recenzji tego produktu. Bądź pierwszym, który dodaje opinię!

Znalezione oferty w bazie

Przedstawione poniżej ceny dla produktu What's cooking. Jewish culinary culture POLIN nie wliczają w siebie ekstra kosztów związanych z przesyłką. Podczas wyboru miejsca zakupu, zapoznaj się z reputacją firmy i weź pod uwagę dodatkowy koszt związany z wysyłką. Lista ofert jest regularnie uaktualniana, co kilka / kilkanaście minut.

  • What's cooking. Jewish culinary culture (oferta z TaniaKsiazka.pl)

    What's cooking. Jewish culinary culture Sklep on-line
    ★★★★★
    37,05 zł
    Kategoria w sklepie TaniaKsiazka.pl: Audiobooki POLIN

Produkty powiązane

Inne z kategorii Audiobooki

Dokumentacja medyczna w praktyce lekarza dentysty
Wydawnictwo Lekarskie PZWL
...