Przyrządzanie domowych produktów to spektakularna polska tradycja. Własnoręczny wyrób smakowitych wędlin i szynek, wytwarzanie przeróżnego rodzaju trunków, a także wyrabianie chleba i masła to kultywowany od dawna i przynoszący perfekcyjne efekty obyczaj. Coraz więcej osób decyduje się na przygotowywanie żywności między innymi z powodu niskiej jakości produktów oferowanych w sklepach.
W książce skatalogowano 170 przepisów na różnorodne wyroby, w tym wędzonki, kiełbasy i pasztety i poręczne wskazówki związane z tajnikami ich przyrządzania.
W książce skatalogowano 170 przepisów na różnorodne wyroby, w tym wędzonki, kiełbasy i pasztety i poręczne wskazówki związane z tajnikami ich przyrządzania.
Odkryj radość tworzenia prawdziwych wędlin w zaciszu własnej kuchni!
Tytuł Atlas wędzonek i wyrobów domowych Autor Marta Szydłowska Wydawnictwo SBM EAN 9788383480985 ISBN 9788383480985 Kategoria Poradniki\Kuchnia ilość stron 192 Rok wydania 2023 Oprawa Twarda Wydanie 1