Droga do łóżka wiedzie przez żołądek. Świat kulinariów jest spleciony z życiem erotycznym w sposób bezsprzeczny – to, co trafia na nasze talerze, potrafi jednocześnie wzniecić pożądanie, jak i je zgasić. I choć dieta nie jest jedynym czynnikiem decydującym o jakości życia seksualnego, może w stanowczy sposób wpłynąć na satysfakcję i poziom doznań. W tym ergonomicznym przewodniku doświadczony seksuolog udowodni wam, iż od tego, co jemy, zależy nasza kondycja, a więc również i ochota, albo jej brak, na łóżkowe igraszki.
Książka mieści także blisko 70 opartych na afrodyzjakach przepisów „seksualnej uczty", które przeprowadzą was przez kolejne etapy zbliżenia: od pożądania (przystawki), poprzez pobudzenie (zupy i pierwsze dania), orgazm (dania główne) i wyciszenie (desery).
atrakcyjne zdjęcia dań, a także zmysłowe akty dodatkowo pobudzą waszą ochotę na łóżkowe igraszki.
Dowiedz się zatem co należy jeść, aby być perfekcyjnym kochankiem albo kochanką.