Ekologia zaczyna się w twojej głowie i na twoim talerzu Ci trzeba pomysłów na zdrowe i proste w przygotowaniu potrawy? Chcesz właściwie przechowywać żywność? W twojej szafce zalega stara kasza, a marchewka próbuje sama wyjść z lodówki? Nie wiesz, jak planować swoje zakupy, by w pełni wykorzystać wszystkie składniki, które lądują w twoim koszyku? Chciałbyś wydawać mniej pieniędzy na jedzenie? Jagna Niedzielska, znana kucharka, edukatorka i doradczyni kulinarna, w ostatnich latach przeprowadziła mnóstwo warsztatów i webinarów, podczas których opowiadała o przechowywaniu żywności.
Zainteresowanie i liczba pytań, które zadawali ich uczestnicy, przerosły jej najśmielsze wymogi. W odpowiedzi na te potrzeby autorka napisała niniejszą książkę – całkowitą użytecznych porad, kuchennych tricków i ciekawostek.
organiczna kuchnia Jagny Niedzielskiej to z zasady przepisy na proste, wyjątkowo smaczne wegańskie i wegetariańskie potrawy, dzięki którym nie będziesz marnował jedzenia. W Polsce wyrzuca się 4,8 mln ton żywności rocznie.
Z książki dowiesz się, jak prosto zmienić nawyki, żeby marnować mniej jedzenia i pieniędzy. Przekonasz się też, że ekologia jest ekonomiczna. Tytuł ekologiczna kuchnia Jagny Niedzielskiej Autor Jagna Niedzielska Wydawnictwo Znak Koncept EAN 9788324084517 ISBN 9788324084517 Kategoria Kuchnia,diety\Diety i zdrowe żywienie ilość stron 256 Rok wydania 2022 Oprawa Twarda Wydanie 1