wyjątkowe smakołyki – nie tylko pyszne, lecz zdrowe i proste w przygotowaniu.
Trudno odmówić maluchom tego, co lubią najmocniej.
A przede wszystkim są to… słodycze.
Jak sprawić, aby słodycze były wartościową częścią diety dzieci? aby nie zawierały krzywdzących części? I nadal wywoływały na twarzach maluchów uśmiech?
Najprostszym sposobem będzie przygotowywanie pysznych, ale zdrowych łakoci w domu. A pomogą w tym proste przepisy Jolanty Naklickiej-Kleser, pasjonatki gotowania, w tym dla trójki swoich dzieci.
W książce znajdą się też przepisy na słodkie, ale zdrowe dania – wyśmienite na obiad albo kolację.
Jolanta Naklicka-Kleser
Matka trójki dzieci, żona i spełniona kobieta, która kilka lat temu postawiła wszystko na jedną kartę: z dnia na dzień zrezygnowała z pracy, by sprawdzić się wśród najkorzystniejszych kucharzy w II edycji programu Masterchef. Dzięki czemu rozpoczęła nowe życie, w którym może robić to, co kocha najistotniej. Mnogość smaków i zdrowa kuchnia – tym chce dzielić się z innymi. Autorka książki Lodovo i Zdrowe przetwory (Wydawnictwo Zwierciadło).