Francja to nie tylko zamki nad Loarą, cuda Paryża, brzegi Bretanii, wzgórza Prowansji, ale także związane z regionami przysmaki. Oto przewodnik po „słodkiej Francji" – znajdziecie w nim nie tylko wskazówki dotyczące najbłyskotliwiejszych miejsc, krótkie opisy ważne dla turysty, lecz także przepisy na potrawy z różnych stron kraju, np. Quiche lotaryński lub wołowinę po burgundzku.
ISBN: 9788377071847
Kod paskowy: 9788377071847
Rok wydania: 2018
Kod wydawcy: 61043
liczba stron: 192
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 16.5x22.1
Głębokość (mm): 14
Waga: 0.485
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
ISBN: 9788377071847
Kod paskowy: 9788377071847
Rok wydania: 2018
Kod wydawcy: 61043
liczba stron: 192
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 16.5x22.1
Głębokość (mm): 14
Waga: 0.485
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka