Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1
Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1
Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1
Audiobooki Studio Astropsychologii

Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1

25,19 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję przygotował TaniaKsiazka.pl w cenie 25,19 zł

Przeszukaliśmy dużą ilość sklepów internetowych w bazie Docero aby odnaleźć najkorzystniejszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1 Studio Astropsychologii z kategorii audiobooki kupisz w cenie 25,19 zł w sklepie TaniaKsiazka.pl. Kwota 25,19 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Audiobooki
  • Studio Astropsychologii
  • 9788383014661
  • don Jose Ruiz
  • Janusz Nawrocki Spółka Komandytowa
  • 2023

Opis Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1

Wielu z nas poszukuje odpowiedzi na pytanie, jak pozbyć się lęków i zacząć żyć tak, żeby każdy dzień był wyjątkowym doświadczeniem. Cierpimy na brak motywacji, a nasza świadomość i poczucie własnej wartości pozostawiają niemało do życzenia. Właśnie dlatego nauki płynące z tej bestsellerowej książki jeszcze nigdy nie były tak aktualne jak we współczesnym świecie. Ten kompleksowy poradnik wprowadzi cię w świat rozwoju osobistego, mądrości i szamanizmu Tolteków. Za pomocą prostych ćwiczeń przygotowanych poprzez Autora zadbasz o swój rozwój duchowy, pozbędziesz się niepokoju i osiągniesz spokój ducha. W zrozumieniu refleksji i rytuałów opisanych w książce pomoże ci mini słowniczek. Mądrość, której poszukujesz jest w tobie.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1
Kategoria Audiobooki
Marka Studio Astropsychologii
ISBN 9788383014661
Autor don Jose Ruiz
Wydawnictwo Janusz Nawrocki Spółka Komandytowa
Rok wydania 2023
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 25,19 zł
Najwyższa cena 25,19 zł
W bazie od 09.07.2023
Data aktualizacji 19.04.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu TaniaKsiazka.pl

Historia cen

Funkcjonalność monitorowania zmian cen pozwala użytkownikowi na analizę wartości produktu na przestrzeni czasu.

Nie udało nam się zebrać archiwalnych danych cenowych dla tego produktu. Spróbuj proszę ponownie później.

Recenzje / opinie

Podziel się swoją opinią o tym produkcie! Twój komentarz może pomóc innym kupującym.

Nie znaleźliśmy żadnych recenzji dla Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1. Twoja opinia może być pierwsza!

Znalezione oferty w bazie

Ceny prezentowanych niżej propozycji dla Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1 Studio Astropsychologii nie zawierają w sobie potencjalnych kosztów zapakowania i wysyłki Zanim wskażesz miejsce zakupu, zapoznaj się z oceną firmy i uwzględnij koszt wysyłki/dostawy. Aktualizacja katalogu propozycji cenowych odbywa się co kilka - kilkanaście minut.

  • Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1 (w sklepie TaniaKsiazka.pl)

    Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1 Sklep on-line
    ★★★★★
    25,19 zł
    Kategoria w sklepie TaniaKsiazka.pl: Audiobooki Studio Astropsychologii

Produkty powiązane

Studio astropsychologii Potęga twoich emocji
Studio Astropsychologii
Mądrość szamanów, 978-83-8301-466-1
Studio Astropsychologii
Holistyczne uzdrawianie tarczycy
Studio Astropsychologii
Studio astropsychologii Astrologia jako język symboli
Studio Astropsychologii

Inne z kategorii Audiobooki

Dokumentacja medyczna w praktyce lekarza dentysty
Wydawnictwo Lekarskie PZWL
...