Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Przedstawia wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, koniecznych ascetycznców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych, a także sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby funkcjonalnego jej wykorzystania.
Podtytuł: Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2
ISBN: 9788302136344
Kod paskowy: 9788302136344
Autorzy: Granecka-Wrzosek Bożena
Wydanie: 1
Rok wydania: 2015
Kod wydawcy: 20321
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 248
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 8
Waga: 0.375
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Podtytuł: Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2
ISBN: 9788302136344
Kod paskowy: 9788302136344
Autorzy: Granecka-Wrzosek Bożena
Wydanie: 1
Rok wydania: 2015
Kod wydawcy: 20321
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 248
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 8
Waga: 0.375
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka