Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne
Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne
Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne

Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne

78,00 zł

Specjalna promocja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę ma TaniaKsiazka.pl w cenie 78,00 zł

Przeszukaliśmy dużą ilość sklepów online w bazie aby wyszukać najlepszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne WSiP z kategorii kuchnia, przepisy kulinarne kupisz w cenie 78,00 zł w sklepie TaniaKsiazka.pl. Przedstawiona cena 78,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Kuchnia, przepisy kulinarne
  • wsip
  • 9788302134814
  • broszurowa
  • WSiP
  • 304
  • 2013

Opis Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności konieczne do komponowania diety w zależności od potrzeb osób, dla których jest dedykowana, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego.

Treści teoretyczne autorzy poparli licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby ergonomicznego użycia przekazanych informacji. Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne
Kategoria Kuchnia, przepisy kulinarne
Marka WSiP
ISBN 9788302134814
Oprawa broszurowa
Wydawnictwo WSiP
Ilość stron 304
Rok wydania 2013
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 78,00 zł
Najwyższa cena 78,00 zł
W bazie od 13.09.2013
Data aktualizacji 22.12.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu TaniaKsiazka.pl

Historia cen

Funkcjonalność monitorowania zmian cen pozwoli Ci podejmować.

Nie udało się uzyskać historycznych informacji cenowych dla tego produktu. Proszę spróbuj ponownie w późniejszym czasie.

Recenzje / opinie

Twoja opinia jest dla innych niezwykle ważna! Dodaj recenzję tego produktu.

Obecnie nie ma opinii dotyczących Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne. Pomóż innym klientom i podziel się swoją opinią.

Znalezione oferty w bazie

Ceny ofert dla Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne WSiP, które są pokazane poniżej, nie obejmują ewentualnych kosztów wysyłki. Przed zakupem, uzyskaj informacje o reputacji sklepu i pamiętaj o możliwości doliczenia kosztów zwiążanych z przesyłką. Aktualizacja katalogu propozycji cenowych następuje co kilka / kilkanaście minut.

  • Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne (oferta z TaniaKsiazka.pl)

    Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne Sklep on-line
    ★★★★★
    78,00 zł
    Kategoria w sklepie TaniaKsiazka.pl: Kuchnia, przepisy kulinarne WSiP

Produkty powiązane

Inne z kategorii Kuchnia, przepisy kulinarne

Kuchnia wege bogata w białko
Publicat
Kuchnia którą polubisz
Empik.com
Empik.com Dieta łatwo strawna
Empik.com
...