Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4
Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4
Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4

Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4

20,84 zł

Okazja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę przygotował TaniaKsiazka.pl w cenie 20,84 zł

Przeszukaliśmy bazę sklepów on-line w bazie danych Docero aby odszukać świetną ofertę dla Ciebie. Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4 Empik.com z kategorii kuchnia, przepisy kulinarne kupisz w cenie 20,84 zł w sklepie TaniaKsiazka.pl. Wyświetlona cena 20,84 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Kuchnia, przepisy kulinarne
  • Empik.com
  • 9788370734374
  • kartonowa
  • Gahm Bernhard
  • Multico
  • 144
  • 2014

Opis Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Za każdym razem świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale proste. Wystarczy korzystne mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci

Tu wyszukasz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.

Domowy wyrób wędlin to:
- rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;
- sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;
- zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, za każdym razem świeże, smaczne i pożywne.

Podtytuł: 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
Tytuł oryginału: WURSTE, SULZEN, PASTETEN SELBSTGEMACHT
seria cyklu: Zrób to sam
ISBN: 9788370734374
Kod paskowy: 9788370734374
Autorzy: Gahm Bernhard
Tłumaczenie: Grabowski Adam
Wydanie: 1
Rok wydania: 2014
Kod wydawcy: 22349
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 144
Oprawa: Kartonowa
PKWiU: 58.11.1
Format: 13.0x19.0cm
Głębokość (mm): 8
Waga: 0.19
Język oryginału: niemiecki
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4
Kategoria Kuchnia, przepisy kulinarne
Marka Empik.com
ISBN 9788370734374
Oprawa kartonowa
Autor Gahm Bernhard
Wydawnictwo Multico
Ilość stron 144
Rok wydania 2014
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 20,84 zł
Najwyższa cena 20,84 zł
W bazie od 13.09.2013
Data aktualizacji 21.12.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu TaniaKsiazka.pl

Historia cen

Funkcja śledzenia zmian cen pozwala Ci podejmować świadome decyzje o zakupie.

Nie udało się zebrać archiwalnych informacji na temat cen dla produktu Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4 (Kuchnia, przepisy kulinarne). Spróbuj proszę ponownie w późniejszym czasie.

Recenzje / opinie

Podziel się swoją opinią o produkcie! Twój komentarz może pomóc innym potencjalnym kupującym.

Jeszcze nikt nie ocenił Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4. Bądź pierwszy i dodaj swoją opinię!

Znalezione oferty w bazie

Ewentualne koszty dostawy dla Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4 Empik.com nie są wkalkulowane w ceny prezentowanych poniżej ofert. Zanim podejmiesz decyzję, gdzie zrobić zakup, koniecznie zapoznaj się z opiniami o firmie i uwzględnij warunki dostawy. Lista ofert jest okresowo uaktualniana co jakiś czas, około raz na kilka minut.

  • Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4 (idź do TaniaKsiazka.pl)

    Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm, 978-83-7073-437-4 Sklep on-line
    ★★★★★
    20,84 zł
    Kategoria w sklepie TaniaKsiazka.pl: Kuchnia, przepisy kulinarne Empik.com

Produkty powiązane

Kuchnia którą polubisz
Empik.com
Empik.com Dieta łatwo strawna
Empik.com
Empik.com Kuchnia przeciwrakowa
Empik.com
Liczmy kalorie, LYKEPLLY-4344
Empik.com
Empik.com Odżywianie dla zdrowia
Empik.com
Owoce Lecznicze właściwości
Empik.com
Empik.com Domowa kuchnia polska
Empik.com

Inne z kategorii Kuchnia, przepisy kulinarne

Kuchnia wege bogata w białko
Publicat
...