Moja consulting Sprzedaż w gastronomii. część 1
Moja consulting Sprzedaż w gastronomii. część 1
Moja consulting Sprzedaż w gastronomii. część 1
Biznes, ekonomia Moja consulting

Moja consulting Sprzedaż w gastronomii. część 1

92,40 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę przygotował Empik w cenie 92,40 zł

Przejrzeliśmy dużą ilość sklepów on-line w systemie Docero aby wyszukać najbardziej korzystną ofertę specjalnie dla Ciebie. Moja consulting Sprzedaż w gastronomii. część 1 Moja consulting z kategorii biznes, ekonomia kupisz w cenie 92,40 zł w sklepie Empik. Cena 92,40 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Biznes, ekonomia
  • Moja consulting
  • 9788393944866
  • Jan Marek Mołoniewicz
  • Moja Consulting

Opis Moja consulting Sprzedaż w gastronomii. część 1


W publikacji:

- przygotowanie sprzedażowe lokalu

- zarządzanie cenami

- efektywne menu

- produktywne promocje

- psychologia sprzedaży

Prowadzenie lokalu gastronomicznego nie zawsze oznacza wysokie zyski z działalności. Jeżeli chcesz, żeby twój lokal był dochodowym biznesem, niezbędnie sięgnij po ten poradnik. Dowiesz się z niego nie tylko, jak więcej sprzedawać,z zasady – jak więcej na sprzedaży zarabiać.

Umiejętność efektywnej sprzedaży jest podstawą w każdym typie biznesu. Książka, jak przewodnik w sposób uporządkowany poprowadzi Cię przez kluczowe obszary działania lokalu, o które musisz zadbać, żeby sprzedaż była jak produktywna. Poznasz: najskuteczniejsze techniki sprzedaży rekomendowanej i metody używane w gastronomii do powiększania rachunku u gości, sposoby wywierania wpływu oraz jak je skutecznie wykorzystać przy obsłudze gości i sprzedaży imprez. Dowiesz się, jak: dostosować i zaaranżować lokal,nakłaniał do kupowania, przygotowywać menu – zarówno od strony oferty, jak i prezentacji wizualnej,produktywnie wspomagało cykl sprzedaży, ustalać i demonstrujeć ceny,nakłaniały do zakupu, prezentować dania, jakiej zastawy i sztućców używać, aby wpływały na większe zamówienia, tworzyć zyskowne promocje, nauczysz się je budżetować i rozliczać, szkolić i motywować personel pod kątem sprawności sprzedaży.

Wiedza zawarta w książce jest skutkiem wielu lat pracy autora w firmach gastronomicznych,. A jego doświadczenie akademickie i praca w charakterze doradcy biznesowego są uzupełniającą gwarancją, iż przedstawione rozwiązania i wiedza oparte są na konkretnych biznesowych podstawach i sprawdzone na polskim rynku. Autor prowadzi szkolenia, pracuje z klientami, wykłada zarządzanie gastronomią w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, a zdobytą przez lata wiedzę przekazuje w autorskich poradnikach. Obala w nich gastronomiczne mity, dzieli się historiami wziętymi z życia i z reguły przedstawia, jak zastosować wiedzę do rozwoju biznesu i zyskownego działania. „Sprzedaż w gastronomii" to trzeci poradnik tego autora po „Ciemnej stronie gastronomii" (2014) i „Menedżerze gastronomii" (2017).

Poradnik polecają praktycy rynku gastronomicznego:

Książka, która zainspiruje cię do patrzenia na restaurację jak na przedsiębiorstwo, które ma przynosić zysk. Autor jest jednym z niewielu w Polsce specjalistów z zakresu gastronomii łączących ogromną wiedzę akademicką z zakresu sprzedaży i marketingu z praktyką gastronomiczną. W poradniku wskazuje nie tylko jak sprzedawać, ale też jak zarabiać w gastronomii, a nie jest to jednoznaczne.

Malka Kafka – założycielka sieci roślinnych restauracji Tel Aviv żeby Malka, laureatka nagrody „Restaurateur of the year"

produktywna sprzedaż to jedna z najważniejszych umiejętności w gastronomii, która potrafi zdecydować o sukcesie albo niepowodzeniu przedsięwzięcia. Dlatego bezdyskusyjnie warto zainwestować w wiedzę zawartą w tej książce. Polecam!

Piotr Popiński – ekspert rynku gastronomicznego, właściciel restauracji Elixir aby Dom Wódki, Czerwony Wieprz i Folk Gospoda, a także The Roots Bar & More
Tytuł Sprzedaż w gastronomii. Część 1 Autor Jan Mołoniewicz Wydawnictwo MOJA CONSULTING EAN 9788393944866 ISBN 9788393944866 Kategoria Biznes,ekonomia,marketing\Zarządzanie ilość stron 212 Rok wydania 2020 Oprawa Miękka Wydanie 1

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Moja consulting Sprzedaż w gastronomii. część 1
Kategoria Biznes, ekonomia
Marka Moja consulting
ISBN 9788393944866
Autor Jan Marek Mołoniewicz
Wydawnictwo Moja Consulting
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 92,40 zł
Najwyższa cena 92,40 zł
W bazie od 24.11.2022
Data aktualizacji 02.06.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Empik

Historia cen

Funkcja monitorowania zmian cen pozwoli Ci podejmować.

Na tę chwilę nie posiadamy danych archiwalnych cenowych dla produktu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Recenzje / opinie

Posiadasz ten produkt? Daj nam znać, co o nim sądzisz.

Obecnie nie posiadamy recenzji dla Moja consulting Sprzedaż w gastronomii. część 1. Twój komentarz może być pierwszy!

Znalezione oferty w bazie

Wskazane poniżej ceny dla Moja consulting Sprzedaż w gastronomii. część 1 Moja consulting nie wliczają w siebie ewentualnych kosztów związanych z wysyłką. Zanim podejmiesz decyzję, gdzie zakupić produkt, zapoznaj się z opiniami na temat sklepu i zapoznaj sie z warunkami dostawy. Co kilka / kilkanaście minut odbywa się aktualizacja listy ofert.

  • Moja consulting Sprzedaż w gastronomii. część 1 (idź do Empik)

    Moja consulting Sprzedaż w gastronomii. część 1 Sklep on-line
    ★★★★★
    92,40 zł
    Kategoria w sklepie Empik: Biznes, ekonomia Moja consulting

Produkty powiązane

Inne z kategorii Biznes, ekonomia

Instytut praktycznej edukacji Kto zabiera twoje pieniądze
Instytut Praktycznej Edukacji
Bankowość wczoraj i dziś Białas małgorzata, mazur zbigniew
Białas Małgorzata, Mazur Zbigniew
Współpraca z dostawcami w przedsiębiorstwach społecznie odpowiedzialnych
Wydawnictwo uniwersytetu jagiellońskiego
Nlp w biznesie Helion
Helion
...