Sprzedaż w gastronomii część 2 Moja consulting
Sprzedaż w gastronomii część 2 Moja consulting
Sprzedaż w gastronomii część 2 Moja consulting
Biznes, ekonomia Moja consulting

Sprzedaż w gastronomii część 2 Moja consulting

92,40 zł

Okazja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę przygotował Empik w cenie 92,40 zł

Przeszukaliśmy bazę sklepów on-line w bazie Docero aby odnaleźć świetną ofertę dla Ciebie. Sprzedaż w gastronomii część 2 Moja consulting Moja consulting z kategorii biznes, ekonomia kupisz w cenie 92,40 zł w sklepie Empik. Przedstawiona cena 92,40 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Biznes, ekonomia
  • Moja consulting
  • 9788393944873
  • Jan Marek Mołoniewicz
  • Moja Consulting

Opis Sprzedaż w gastronomii część 2 Moja consulting


W publikacji:

- zasady obsługi

- relacje z gośćmi

- techniki sprzedaży

- szkolenie i motywowanie sprzedażowe personelu

- audyt przygotowania sprzedażowego lokalu


Prowadzenie lokalu gastronomicznego nie zawsze oznacza wysokie zyski z działalności. Jeżeli chcesz, by twój lokal był dochodowym biznesem, koniecznie sięgnij po ten poradnik. Dowiesz się z niego nie tylko, jak więcej sprzedawać,przeważnie – jak więcej na sprzedaży zarabiać.

Umiejętność sprawnej sprzedaży jest podstawą w każdym typie biznesu. Książka, jak przewodnik w sposób uporządkowany poprowadzi Cię poprzez kluczowe obszary działania lokalu, o które musisz zadbać, aby sprzedaż była jak sprawna. Poznasz: najskuteczniejsze techniki sprzedaży rekomendowanej i metody stosowane w gastronomii do zwiększania rachunku u gości, sposoby wywierania wpływu oraz jak je sprawnie zastosować przy obsłudze gości i sprzedaży imprez. Dowiesz się, jak: dopasować i zaaranżować lokal,nakłaniał do kupowania, przygotowywać menu – zarówno od strony oferty, jak i prezentacji wizualnej,skutecznie wspomagało proces sprzedaży, ustalać i demonstrujeć ceny,zachęcały do zakupu, prezentować dania, jakiej zastawy i sztućców używać, żeby wpływały na obszerniejsze zamówienia, kreować zyskowne promocje, nauczysz się je budżetować i rozliczać, szkolić i motywować personel pod kątem produktywności sprzedaży.

Wiedza zawarta w książce jest konsekwencją wielu lat pracy autora w firmach gastronomicznych, a jego doświadczenie akademickie i praca w charakterze doradcy biznesowego są dodatkową gwarancją, że przedstawione rozwiązania i wiedza oparte są na konkretnych biznesowych podstawach i sprawdzone na polskim rynku. Autor prowadzi szkolenia, pracuje z klientami, wykłada zarządzanie gastronomią w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, a zdobytą poprzez lata wiedzę przekazuje w autorskich poradnikach. Obala w nich gastronomiczne mity, dzieli się historiami wziętymi z życia i głównie przedstawia, jak użyć wiedzę do rozwoju biznesu i zyskownego działania. „Sprzedaż w gastronomii" to trzeci poradnik tego autora po „Ciemnej stronie gastronomii" (2014) i „Menedżerze gastronomii" (2017).

Poradnik polecają praktycy rynku gastronomicznego:

Książka, która zainspiruje cię do patrzenia na restaurację jak na przedsiębiorstwo, które ma przynosić zysk. Autor jest jednym z niewielu w Polsce specjalistów z zakresu gastronomii łączących ogromną wiedzę akademicką z zakresu sprzedaży i marketingu z praktyką gastronomiczną. W poradniku wskazuje nie tylko jak sprzedawać, lecz też jak zarabiać w gastronomii, a nie jest to jednoznaczne.

Malka Kafka – założycielka sieci roślinnych restauracji Tel Aviv żeby Malka, laureatka nagrody „Restaurateur of the year"

efektywna sprzedaż to jedna z najważniejszych umiejętności w gastronomii, która potrafi zdecydować o sukcesie albo niepowodzeniu przedsięwzięcia. Dlatego zdecydowanie warto zainwestować w wiedzę zawartą w tej książce. Polecam!

Piotr Popiński – ekspert rynku gastronomicznego, właściciel restauracji Elixir aby Dom Wódki, Czerwony Wieprz i Folk Gospoda oraz The Roots Bar & More
Tytuł Sprzedaż w gastronomii Część 2 Autor Jan Mołoniewicz Wydawnictwo MOJA CONSULTING EAN 9788393944873 ISBN 9788393944873 Kategoria Biznes,ekonomia,marketing\Zarządzanie liczba stron 186 Rok wydania 2020 Oprawa Miękka Wydanie 1

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Sprzedaż w gastronomii część 2 Moja consulting
Kategoria Biznes, ekonomia
Marka Moja consulting
ISBN 9788393944873
Autor Jan Marek Mołoniewicz
Wydawnictwo Moja Consulting
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 92,40 zł
Najwyższa cena 92,40 zł
W bazie od 24.11.2022
Data aktualizacji 16.01.2025
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Empik

Historia cen

Funkcja śledzenia historii cen pozwala Ci na ocenę wartości towaru w czasie.

Nie udało się pozyskać historycznych danych na temat cen dla produktu Sprzedaż w gastronomii część 2 Moja consulting. Proszę spróbuj ponownie później.

Recenzje / opinie

Posiadasz ten produkt? Powiedz innym, co o nim myślisz.

Nie mamy jeszcze opinii na temat tego produktu. Czy chciałbyś dodać pierwszą recenzję?

Znalezione oferty w bazie

Ceny prezentowanych niżej ofert dla Sprzedaż w gastronomii część 2 Moja consulting Moja consulting nie zawierają w sobie ewentualnych kosztów zapakowania i przesyłki Przed wyborem sklepu, pozyskaj informacje o prestiżu firmy i pamiętaj o możliwości doliczenia innych kosztów. Odświeżanie listy sklepów z ofertami ma miejsce co kilkanaście minut.

  • Sprzedaż w gastronomii część 2 Moja consulting (idź do Empik)

    Sprzedaż w gastronomii część 2 Moja consulting Sklep on-line
    ★★★★★
    92,40 zł
    Kategoria w sklepie Empik: Biznes, ekonomia Moja consulting

Produkty powiązane

Inne z kategorii Biznes, ekonomia

Instytut praktycznej edukacji Kto zabiera twoje pieniądze
Instytut Praktycznej Edukacji
Bankowość wczoraj i dziś Białas małgorzata, mazur zbigniew
Białas Małgorzata, Mazur Zbigniew
Nlp w biznesie Helion
Helion
Mt biznes Iq wzrostu
MT Biznes
...