Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji, AZ#7BE47FB1EB/DL-ebwm/pdf
Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji, AZ#7BE47FB1EB/DL-ebwm/pdf
Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji, AZ#7BE47FB1EB/DL-ebwm/pdf
Audiobooki Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji

Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji, AZ#7BE47FB1EB/DL-ebwm/pdf

57,00 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę przygotował TaniaKsiazka.pl w cenie 57,00 zł

Przejrzeliśmy bazę sklepów online w systemie aby wyszukać świetną ofertę dla Ciebie. Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji, AZ#7BE47FB1EB/DL-ebwm/pdf Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji z kategorii audiobooki kupisz w cenie 57,00 zł w sklepie TaniaKsiazka.pl. Wyświetlona cena 57,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz wszystkie oferty ...
  • Cechy:
  • Audiobooki
  • Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji
  • 9788366159501
  • Diana Wróblewska
  • Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji

Opis Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji, AZ#7BE47FB1EB/DL-ebwm/pdf

Problematyka progresywności przedsiębiorstw, a także jej uwarunkowań od kilkudziesięciu lat jest obszarem zainteresowań wielu teoretyków i badaczy, zarówno w literaturze polskiej, jak i zagranicznej. Przedmiotem szczególnych dociekań naukowych w tym zakresie stała się ostatnio tematyka otwartych innowacji, o czym świadczy stale i dynamicznie rosnąca liczba publikacji dotyczących tego zjawiska.

Zagadnienia uwarunkowań innowacyjności i determinant użytkowania koncepcji otwartych innowacji należą jednak do kwestii szczególnie złożonych i nadal niewystarczająco zbadanych, zwłaszcza w kontekście przedsiębiorstw przemysłu spożywczego funkcjonujących na polskim rynku, dlatego problematykę tę podjęto w tym opracowaniu.

Głównym celem pracy jest identyfikacja wewnętrznych uwarunkowań progresywności, odnoszących się do posiadanych zasobów i dynamicznych zdolności oraz określenie czynników determinujących skłonność badanych przedsiębiorstw do realizowania procesów otwartych innowacji.

Celowi nadrzędnemu przyporządkowane są też cele szczegółowe, w tym cele teoretyczne: przegląd literatury przedmiotu w kierunku identyfikacji uwarunkowań progresywności i czynników determinujących skłonność przedsiębiorstw do wdrażania otwartych innowacji, a także opracowanie modelu badawczego; cele metodologiczne: skonstruowanie narzędzi badawczych do badań ilościowych i jakościowych, a także pomiar uwarunkowań progresywności i uwarunkowań wykonywania procesów otwartych innowacji w oparciu o opracowane kwestionariusze badawcze i cel poręczny: przedstawienie rekomendacji dla kadry zarządzającej, dotyczących możliwości i sposobów zwiększania skuteczności i produktywności wykonywanej działalności innowacyjnej.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji, AZ#7BE47FB1EB/DL-ebwm/pdf
Kategoria Audiobooki
Marka Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji
ISBN 9788366159501
Autor Diana Wróblewska
Wydawnictwo Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 57,00 zł
Najwyższa cena 57,00 zł
W bazie od 29.01.2021
Data aktualizacji 22.12.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu TaniaKsiazka.pl

Historia cen

Funkcja śledzenia zmian cen pozwala Ci podejmować świadome decyzje o zakupie.

Na chwilę obecną nie posiadamy danych historycznych cenowych dla produktu Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji, AZ#7BE47FB1EB/DL-ebwm/pdf. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia.

Recenzje / opinie

Opinia użytkowników jest dla nas bardzo istotna! Dodaj recenzję tego produktu.

Na chwilę obecną brak recenzji tego produktu. Bądź pierwszym, który dodaje opinię!

Znalezione oferty w bazie

Wskazane poniżej ceny dla produktu Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji, AZ#7BE47FB1EB/DL-ebwm/pdf Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji nie wliczają w siebie wydatków związanych z przesyłką. Przed zakupem, pozyskaj informacje o prestiżu firmy i nie zapomnij o możliwości ujawnienia dodatkowych kosztów. Katalog ofert jest odświeżana co kilka / kilkanaście minut.

  • Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji, AZ#7BE47FB1EB/DL-ebwm/pdf (idź do TaniaKsiazka.pl)

    Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji, AZ#7BE47FB1EB/DL-ebwm/pdf Sklep on-line
    ★★★★★
    57,00 zł
    Kategoria w sklepie TaniaKsiazka.pl: Audiobooki Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji

Produkty powiązane

Nowe rozwiązania techniczne, organizacyjne i informatyczne w transporcie
Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji
Empatia - pomoc i przeszkoda w pracy zawodowej personelu medycznego
Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji
Wyższa szkoła ekonomii i innowacji Wychowawcza funkcja rodziny
Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji
Wyższa szkoła ekonomii i innowacji Nowe wyzwania profilaktyki
Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji

Inne z kategorii Audiobooki

Dokumentacja medyczna w praktyce lekarza dentysty
Wydawnictwo Lekarskie PZWL
...